Bursaspor 3 puana odaklandı

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç, 2-1 kaybettikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin olarak, ''Bir yenilgi bizi yolumuzdan çeviremez'' dedi.

Yayınlanma: 30.03.2010 - 08:35
Abone Ol google-news

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç, yaptığı açıklamada, bu yenilgiyi ''erken uyarı'' olarak değerlendirdiklerini, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bundan sonraki maçlara daha inançlı ve hırslı hazırlanacaklarını kaydetti.

Bursaspor'un fikstür olarak rakiplerine göre daha avantajlı olduğunu dile getiren Koç, her maçı tek tek değerlendirip, iyi sonuçlar alarak sezon sonunda Bursa kentinin ve camianın beklediği başarıya ulaşacaklarına ilişkin inançlarında eksilme olmadığını belirtti.

Koç, bu hafta kendi saha ve seyircileri önünde yapacakları Antalyaspor maçına mutlak 3 puan hedefiyle çıkacaklarını dile getirerek, ''Bir yenilgi bizi yolumuzdan çeviremez. Hala rakiplerimizin 3 puan önündeyiz. Bu avantajı sezon sonuna kadar koruyup hedefe ulaşacağız'' diye konuştu.

Hakem hatalarına da değinen Koç, Bursaspor olarak kimseden ayrıcalık istemediklerini, hakemlerden sadece adil yönetim beklediklerini sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler