Altınova'da kavga: 1 ölü, 6 yaralı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Altınova beldesinde iki grup arasında çıkan kavgada, 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından jandarma ve polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Tartışmanın neden çıktığı ise henüz bilinmiyor.

Yayınlanma: 30.09.2008 - 18:45
Abone Ol google-news

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Altınova beldesinde iki grup arasında çıkan kavgada;1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Gençlerden oluşan iki grup, İnönü Caddesi'ndeki bir mobilya mağazası önünde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Bu sırada, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin, 10 YU 130 plakalı kamyoneti, kavga eden grupların üzerine sürmesi sonucu Oğuz D. (23), Ezer K. (31), Ercan T. (31), Murat K. (39), Mustafa K. (25), Enver G. (40) ve H.T. (17) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Oğuz D., hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Ezer K. ise hastanedeki ilk müdahalenin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Kavga sırasında çevredeki işyerlerinin camlarının kırıldığı ve bir otomobilin de zarar gördüğü öğrenildi. Olayın ardından jandarma ve polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant; yaptığı açıklamada, iki genç grup arasında çıkan kavganın büyümesi sonucu istenilmeyen bir olayın yaşandığını belirterek, gençlerin bu fevri davranışının kötü olaylara neden olduğunu söyledi.

Olayda 1 kişinin öldüğünü, 6 kişinin de yaralandığını ifade eden Nalbant, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını istediklerini kaydetti. Nalbant, daha sonra Altınova Belediye Mehmet Ali Akçal ile birlikte kavgaya karışanların yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler