Fenerbahçe'de sakatlardan iyi haber

Fenerbahçe'de, sakatlığı bulunan futbolcuların tedavilerinin büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi.

Yayınlanma: 31.03.2010 - 19:33
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın doktoru Ertuğrul Karanlık, kulübün internet sitesinde sakat oyuncularla ilgili açıklamada bulundu. Bu oyuncuların tedavilerinin büyük ölçüde tamamlandığını, Emre ile Cristian'ın takımla çalışmalara başladıklarını belirten Karanlık, ''Onların tedavi süreçlerinin tamamlandığını söyleyebiliriz. Cristian'ın sakatlığı ciddi bir yırtıktı ve iki hafta tedavi programı uyguladıktan sonra herhangi bir şikayeti kalmadı. Herhangi bir sorunu olmazsa, hafta sonu Kayserispor maçına hazır olacağını düşünüyoruz. Aynı şekilde Emre de tedavimize iyi cevap verdi. Kendisini çok iyi hissediyor. Bir sorun yaşamazsak, hafta sonu maça hazır olur'' diye konuştu.

Menisküs ameliyatı geçiren Ali Bilgin'in, rehabilitasyon döneminde bacağının arka kısmındaki tendonlarından rahatsızlık geçirdiğini ve ödem oluştuğunu kaydeden Karanlık, bu oyuncunun durumunun da iyi olduğunu ve kısa sürede takımdaki yerini alabileceğini bildirdi.

Ertuğrul Karanlık, dizinde ödem oluşan Selçuk'un tedavisinin yapıldığını, Galatasaray maçında dizinden hafif sakatlık geçiren Alex'in ise ciddi bir sorunu bulunmadığını ve hafta sonundaki Kayserispor maçına yetişmesini umduklarını ifade etti.

Uğur Boral'ın, geçirdiği ameliyat sonrası rehabilitasyon sürecini tamamladığını ve koşulara başladığını söyleyen Karanlık, ''Herhangi bir sorunu yok, ama maalesef sezonu kapattı. Önümüzdeki sezon hazırlıklarına birinci günden itibaren katılıp, eski performansına ulaşabilir'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler