"Güzel günler bizleri bekliyor"

Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, takımının Beşiktaş maçında oynama isteği ve kazanma hırsının üst düzeyde olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 02.04.2010 - 20:30
Abone Ol google-news

Roger Lemerre, Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, siyah-beyazlıların iyi direndiğini kaydetti. Golsüz berabere tamamlanan karşılaşmada daha iyi bir sonuç alabileceklerini belirten Lemerre, şöyle konuştu:
''Beşiktaş bugün üst sıralarda şampiyonluğa oynuyor. Ancak biz maalesef hala alt sıralardayız. Düşme potasındayız. Yeni bir oluşum demiştik ve adım adım hedefe ilerliyoruz. Umarım önümüzdeki haftadan itibaren deplasmanda maç kazanmaya başlarız. Gelecekte güzel günler bizleri bekliyor.''


Beşiktaş cephesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de Ankaragücü karşısında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını ifade etti.
Şartlar ne olursa olsun kazanmayı hedeflediklerini kaydeden Denizli, ''Ancak düşüncelerimizin uzağında bir tabloyla karşılaştık. Kaybedebileceğimiz puanların limitine geldik. İçeride ya da dışarıda puan kaybetme marjımız kalmadı'' dedi.

Karşılaşmada iki takımın da kazanma isteğinin görüldüğünü belirten Denizli, şunları söyledi:
''Mücadeleyi Ankaragücü de biz de kazanabilirdik. Hücumda çabuk çıkmamız gereken pozisyonlarda çoğalamadık. Karşılaşmada daha az olumlu şeyler yaptık. Ankaragücü'nün toparlandığı bir dönemde karşılaştık. Kayserispor maçından önce daha dağınıktılar. Düşünmediğimiz puan kayıplarıyla eve dönüyoruz.''


Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek ise karşılaşmanın mutlak hakiminin sarı-lacivertli takım olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
''Maçta maalesef yüzde yüzlük penaltıyı hakem görmedi. Beşiktaş bir puana sevinmeli. Ankaragücü, gücünü gösteriyor. 12 kişiye karşı ancak böyle oynanıyor. Kasımpaşa maçıyla çıkışımızı sürdüreceğiz.''

Öte yandan, karşılama sırasında Ankaragücü taraftarlarıyla polis arasında arbede yaşandı. Ankaragücü taraftarlarının polise taşla saldırdığı görüldü. Daha sonra polisin müdahalesiyle taraftarlar dağılırken, yaklaşık 10 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler