Colman, Fenerbahçe'yi istiyor

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor engelini geçerek finalde Fenerbahçe ile karşılaşmak istediğini söyledi.

Yayınlanma: 03.04.2010 - 07:45
Abone Ol google-news

Trabzonspor'lu Gustavo Colman, yaptığı açıklamada, bu sezon taraftarların Türkiye Kupası beklentisinin bulunduğunu ve kendilerinin de kupayı alarak taraftarın beklentisine karşılık vermek istediklerini belirtti.

İlk maçta Antalyaspor karşısında avantajlı bir skor aldıklarını ifade eden Colman, ''Turu geçmek için Antalyaspor maçında dikkatli olacağız. Rakibimizi elememiz halinde finaldeki rakibimizin Fenerbahçe olmasını çok istiyorum'' dedi.

Fenerbahçe maçını oynamanın kendileri için çok büyük motivasyon olacağını anlatan Colman, ''Çünkü Fenerbahçe'ye karşı çok iyi maçlar çıkarmamıza karşın onları hem içerde hem dışarıda bir türlü yenemedik. Fenerbahçe'yi yenmeyi yürekten istiyorum. O yüzden yarı finalde bir terslik olmamasını ve onlarla oynamayı çok istiyorum. O günü sabırsızlıkla bekliyorum'' diye konuştu.

 

Kayserispor maçı üzüntüsü

Arjantinli oyuncu, bu sezonun belki de en iyi maçını geçen hafta 1-0 kaybettikleri Kayserispor maçında oynadıklarını belirterek, ''Özellikle ilk yarı rakibi sahasından çıkarmadık. Maçın son dakikasında birçok gol fırsatını değerlendiremedikten sonra talihsiz bir gol yedik. Bu çok üzücü bir şey. Ayrıca 2010 yılında ilk kez maç kaybettik. Bu moral açısından bir darbe indiriyor'' ifadelerini kullandı.

Ligde oynayacakları maçlar kaldığı müddetçe şanslarını kovalamaya devam edeceklerini ifade eden Colman, ''En önemlisi üstümüzdeki iki takımla Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yapacağımız maçlar var. İlk olarak önümüzdeki Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz. Onlarla oynayacağımız maçlar bizim için herşeyden daha önemli olacak. Ligi mümkün olduğa kadar üst sıralarda bitirmeye gayret edeceğiz'' diye konuştu.

Pişmanlık duyulacak maçın Kayserispor maçı olduğunu ifade eden Colman, şöyle devam etti:

''Bu kadar iyi oynadığımız maçı kazanabilseydik, hükmen galip sayılacağımız Ankaraspor maçından gelecek 3 puanla kendimizi yukarı atacaktık. Kötü oynadığımız ve kaybettiğimiz çok maç oldu ama Kayserispor maçında bu kadar fırsat yakalayıp maçı kazanamamak bizi etkiledi. Fakat özgüvenimizi etkilemedi. Takımda herkes ne oynadığımızı biliyor. Kendi aramızda konuştuğumuzda herkes bunu dile getiriyor. Ligde hala kovalayacağımız, peşinde olduğumuz birşeyler var. Bunun için mücadele edeceğiz.''

Colman, Trabzon'da mutlu olduğunu, bordo-mavili takım ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu ve takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler