Gökhan Ünal, galibiyete inanıyor

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Ünal, Turkcell Süper Lig'de yarın Kayserispor ile yapacakları mücadeleden 3 puanla ayrılacaklarına inandığı ifade etti.

Yayınlanma: 03.04.2010 - 13:53
Abone Ol google-news

Sarı-lacivertli futbolcunun, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamalar kulübün internet sitesinde de yer aldı.

Futbol yaşamının Kayserispor'da başladığını hatırlatan Gökhan Ünal, Kayserispor'un son dönemde aldığı bazı sonuçların, onların kötü takım olduğunu göstermediğini kaydederek, ''Onlar da buraya galibiyet için gelecekler, ama biz şampiyon olacaksak onları da yenmek zorundayız. İnanıyorum ki onları puansız göndereceğiz. Kadıköy'den galip çıkacağımıza inanıyorum. Çok iyi çalışıyoruz. Derbinin galibiyeti de bize moral oldu, ama derbiyi alınca şampiyon olmuyorsunuz. Önemli olan diğer maçları da kazanmak. Önümüzdeki maçı da kazanıp, ileriye daha da umutla bakacağız'' diye konuştu.

Taraftar desteğinin kendilerine moral verdiğini ifade eden Gökhan Ünal, ''Oyunun başında da 90. dakikasında da gol atabiliriz. Onlar yeter ki desteklesinler. Fenerbahçe taraftarları benim gördüğüm en iyi taraftar ve onların desteği bize büyük moral oluyor. İnanıyorum ki Kayserispor maçını hep birlikte kazanacağız'' ifadelerini kullandı.

Son haftalarda maçlardan sonra hissettiği ağrıların kalmadığını, Kayserispor maçı öncesi kendisini iyi hissettiğini bildiren Gökhan Ünal, geçen haftaki derbiyle ilgili duygularını ''Hep Fenerbahçe-Galatasaray maçlarını dışardan izler, merak eder ve heyecanlanırdım. Galatasaray'ı yenmek inanılmaz bir duyguydu. Bu atmosferi yaşadığım için çok mutluyum. Umarım sezon sonunda şampiyon da oluruz'' şeklinde dile getirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler