'Son saniyeye kadar şampiyonluğu kovalayacağız'

Beşiktaş Kulübü basın sözcüsü Mete Düren, lig şampiyonluğunu ''son saniyesine kadar'' kovalayacaklarını söyledi.

Yayınlanma: 05.04.2010 - 18:47
Abone Ol google-news

Milliyet gazetesinin ''Yılın Sporcusu'' ödül törenine katılan Beşiktaş Kulübü basın sözcüsü Mete Düren, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son haftalara girilirken çekişmenin üst seviyelere çıktığını ifade ederek, ''Ligin gidişatı öyle bir seyir gösteriyor ki, takımların kendi başarılarından başka, rakiplerinin başarısızlıkları da etkili olmaya başlayacak. Biz kazanacağımız puanlarla şampiyonluğu elde edemeyiz. Üstümüzdeki takımların da puan kaybetmesini beklemek gibi bir durumumuz var'' dedi. ''Beşiktaş'ın üstüne düşeni yapacağını'' kaydeden Düren, ''Hesapta olmayan puan kayıplarımız oldu. Aynı sorunlar diğer takımların da ortak derdi olacak. Biz son maçımızın son saniyesine kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Takımda bu inanç var. Önümüzdeki 6 maçın çok şeye gebe olduğu düşüncesindeyim'' ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcularından İbrahim Toraman da son iki deplasman maçında yitirdikleri puanların kendilerini zora soktuğunu söyledi. Toraman, ''Ankaragücü ve Kasımpaşa maçlarında 4 puanı almış olsaydık, çok daha iyi durumda olurduk. Artık önümüzde 6 maç var. Şampiyon olmak istiyorsak bu 6 maçı kazanmamız lazım. Tecrübeli bir takımız. Umarım şampiyonluğa ulaşırız'' diye konuştu. İbrahim Toraman, üst üste iki zorlu maç yapacaklarını vurgulayarak, ''Bu hafta Trabzonspor, sonra da Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Bu iki maçın da çok zor olacağını biliyoruz. Bu maçları iyi sonuçlar alarak atlatacağımıza inanıyorum'' değerlendirmesinde bulundu. Sakatlığının düzeldiğini ve takımının bugünkü antrenmanına katıldığını anlatan İbrahim Toraman, milli takım kadrosuna alınmamasıyla ilgili bir soruya, ''Artık o konuda konuşmak istemiyorum. Onların kararı, saygı duyuyorum'' yanıtını verdi.
 

'Beni Serdar Özkan yapan...'

Beşiktaşlı futbolcu Serdar Özkan da siyah-beyazlı kulüple sözleşme yenileme çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Serdar, yönetimin kendisine sunduğu teklifi düşündüğünü kaydederek, ''Yönetimle görüşmem, basın tarafından farklı bir şekilde yansıtıldı. Ben bu konuda kötü olarak lanse edildim. Neden böyle bir şey yapıyorlar, anlamış değilim. Yöneticilerim bana bir teklif sundular, ben de 'Tamam' dedim. Bu hafta tekrar görüşeceğiz. Beni Serdar Özkan yapan Beşiktaş Kulübüdür. Beşiktaş Kulübüne 'Hayır, imza atmam' diyemem. Yönetimle yaptığım üç görüşme oldu. Bunlardan sadece birinde para konuşuldu. Yöneticilerimizden Serdal Adalı ile görüştüm. Serdar ağabeye, kalkıp, 'Sözleşme imzalayamam' diyemem'' şeklinde konuştu.
Serdar, şampiyonluk yarışında umutlarının sürdüğünü de ifade ederek, ''Hiçbir şey bitmiş değil. Kalan 6 maçımızı kazanırsak, şampiyon olabileceğimize inanıyorum, çünkü önümüzdeki rakiplerimizin birbirleriyle maçları var. Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarını kayıpsız geçersek, şampiyon oluruz'' dedi. Beşiktaşlı futbolcu Yusuf Şimşek ise şampiyonluğun ciddi adaylarından biri olduklarını, önlerindeki Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarını kazandıkları takdirde şanslarının daha da artacağını söyledi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler