Aziz Yıldırım boşandı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 30 yıllık eşi Yıldız Yıldırım'dan resmen boşandı. Boşanma kararına göre Yıldırım, eşine 5 milyon dolar tazminat ve aylık 25 bin dolar nafaka verecek. Bu boşanma Türkiye'nin en pahalı boşanmaları arasına girdi.

Yayınlanma: 07.04.2010 - 06:20
Abone Ol google-news

Beykoz Aile Mahkemesi'ne avukatı Umur Yaşar aracılığıyla  başvuran Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, eşi Yıldız Yıldırım'a şiddetli geçimsizlik nedeniyle dava açtı. Habertürk'ün haberine göre Yıldırım çiftinin boşanma davası geçtiğimiz çarşamba günü Beykoz Aile Mahkemesi'nde görüldü.


Çabalar yetmedi

Davaya Aziz Yıldırım'ın avukatı Umur Yaşar ve Yıldız Yıldırım'ın avukatı Kezban Hatemi katıldı. Mahkeme, 30 yıllık evliliği tek celsede bitirerek çiftin boşanma kararını verdi. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın, Yıldız Yıldırım'a aylık 25 bin dolar nafaka ve yaklaşık 5 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi.

Son bir yıldır çiftin yaşadığı sorunlar nedeniyle Aziz Yıldırım'ın evi terk ettiği ileri sürülmüştü. Yakın dostlarının uzun süredir Yıldırım çiftinin arasını yapmaya çalıştığı ancak bu çabaların bir sonuç vermemesi üzerine Yıldırım'ın boşanma dabasına karar verdiği iddia edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler