Ünlü acapella topluluğu Türkiye'ye geliyor

Dünyaca ünlü acapella (sadece vokal ile yapılan melodiler müzikler) topluluğu ''Swingle Singers'', Mayıs ayında Türkiye turnesi gerçekleştirecek.

Yayınlanma: 08.04.2010 - 09:28
Abone Ol google-news

Ünlü acapella topluluğu "Swingle Singers" Türkiye'ye geliyor. Yapılan açıklamaya göre, beş Grammy ödüllü ve 40 yıllık müzik geçmişi olan topluluk, aralarında Türkçe şarkıların da olacağı bir repertuvarla sahne alacağı turnesine, 23 Mayısta İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda başlayacak.

Topluluk, 25 Mayısta Denizli Pamukkale Üniversitesi Konser Salonu'nda, 28 Mayısta İzmir Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde İzmir Fuar Açıkhava Sahnesi'nde vereceği konserlerin ardından turnesini, 29 Mayısta Ankara'da ODTÜ Vişnelik Çim Amfi'de gerçekleştireceği konseriyle tamamlayacak.

Swingle Singers, göz alıcı koreografi ve ışıklar eşliğinde sahne alarak, modern düzenleme ve kompozisyonları seslendiriyor.

Topluluk, her performansında, 60'larda klasik müzik bestecisi Bach'ın eserlerini uyarlayan ve büyük yankı uyandıran ilk topluluğu ve kurucuları Ward Swingle'ı onurlandırmak adına o dönemin repertuvarlarına da yer veriyor.

Acapella topluluğu, Türkiye turnesinde, Türk sanatçılarla gerçekleştireceği düetlerle de dinleyicilerine sürprizler yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler