Eruygur'un şuuru açılıyor

Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un sağlık durumuyla ilgili açıklama bugün, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu'dan geldi. Mutlu, Eruygur'un şuurunun düne göre biraz daha açıldığını, verilen komutları algılayabildiğini bildirdi.

Yayınlanma: 02.10.2008 - 10:03
Abone Ol google-news

Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un  doktoru Prof. Dr. Nazım Mutlu, yaptığı açıklamada, 17 Eylül'den beri hastanede tedavi gören Şener Eruygur'un uyutulmadığını, durumunun düne oranla biraz daha iyi olduğunu söyledi. Eruygur'un şuurunun dün yarı açık olduğunu anlatan Mutlu, şöyle dedi:

''Oksijen tedavisine devam ediyoruz. Nabız ve tansiyonu da normale dönmeye başladı. Komutlarımızı algılayabiliyor ve yanıt veriyor. Sol kol ve ayaklarını oynatabiliyor, ancak sağ kol ve ayakları tam olarak oynatamıyor. Ama yavaş yavaş iyiye gidiyor.''

Bu arada ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutuklu bulunan Emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un Ayla Tolon, oğlu Tolga Tolon ile kayınbiraderi hastaneyi ziyaret ederek, yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Emekli Orgeneral Eruygur'un sağlık durum hakkında eşi Mukaddes Eruygur'dan bilgi aldılar. Yaklaşık 40 dakika süren görüşmenin ardından, ziyaretçiler hastaneden ayrıldı.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine konulan emekli Orgeneral Şener Eruygur, hipertansiyon nedeniyle düşmesi sonucu KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılmıştı.

Eruygur'un beyin kanaması geçirdiği, birinci boyun kemiğinde dört parçalı kırık olduğu belirlenmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler