Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, 'Baykal'ın eli havada kaldı' manşetiyle okuyucularına seslenirken, Hürriyet 'Köstebek değilim' başlığı altında Tümamiral İlker Güven'in açıklamalarına yer verdi.

Yayınlanma: 15.04.2010 - 06:02
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Baykal’ın eli havada kaldı

CHP grup başkanvekilleri parti kapatma, Anayasa Mahkemesi ve HSYK’nin yapısı ile ilgili düzenlemenin paketten ayrılmasının gerginliği azaltacağını yineleyerek AKP’ye “Uzattığımız eli havada bırakmayın” çağrısı yaptı. Başbakan Erdoğan, ABD ziyareti öncesi sözlerinin saptırıldığını iddia ederek süreci “sulandırmakla” suçladığı CHP’nin önerisini reddetti.


HÜRRİYET

Köstebek değilim

Boşanma davası açtığı eşi Sunahanım Güven'in "Kocam bir bavul gizli askeri belgeyi sattı. Evdeki 5-6 çantada 5 milyon doları vardı" dediği emekli Tümamiral İlker Güven, iddiaları reddetti.


MİLLİYET

27 Nisan gecesi yorganı çektiler

Başbakan Yardımcısı Çiçek, "e-muhtıranın yayımlandığı 27 Nisan 2007 gecesi ben ve birkaç kişi ayaktayken bazı mahluklar yorganı başına çekip uyudu" dedi.


VATAN

Obama'ya direnen ikili

Başbakan Obama'nın İran'a yaptırım önerisine karşı çıkan Erdoğan ve Brezilya Devlet Başkanı Lula ile gizli 'ikna zirvesi' yaptığı ortaya çıktı.

 

RADİKAL

'Polis alnından vurdu'

Tanık anlatıyor: Çocuk korkmuştu, gitmek istiyordu. Polis önce ayağına ateş etti. Sonra namluyla kafasına vurdu. Sonra yerden kaldırdı. Kafasına sıkınca çocuk düştü. Çok yalvardık yapma diye...

 

AKŞAM

Babamızın katiline gidelim

Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde boğazı kesilerek öldürülen Alman Tilmann Geske'nin eşi, bugünkü 25. duruşma öncesi Akşam'a konuştu. Suzanna Geske, çocuklarıyla birlikte katilleri ziyaret etmek istiyor.

 

SÖZCÜ

İnsanlık dışı

Geçen yıl Serap'ı yakan PKK yandaşları belediye otobüsüne yine molotof attı.

 

HABERTÜRK

Müfettişler uçkur peşinde

Adalet Bakanı onayıyla telefonu dinlenen hakimin, lojmanda birlikte olduğu kadınlarla ilgili teftiş raporları ortaya çıktı.


SABAH

Baykal'a kapım ve sofram açık

Erdoğan, ABD'den dönüşte uçakta "Baykal buyursun gelsin.Kamera getirmesin, gizli kamera yok, merak etmesin" dedi.


POSTA

Öldüren merak

Ödemiş'te ailelerinden habersiz motosiklet satın alan 2 yakın arkadaş önceki gece gezmeye çıktı. Rüstem Özkul geç kalınca, Emin Atalay merak edip hızla geri döndü. Bu sırada Rüstem Özkul da Emin Atalay'a yetişmek için hız yapıyordu. İki arkadaş kafa kafaya çarpışıp can verdi.


BİRGÜN

Vali'den adres: Ağrı Dağı eteği

Ağrı'da Eğitim Sen, Valiliğe "Nerede basın açıklaması yapabilirim?" diye sordu. Yanıta göre açıklama için tek yer Ağrı Dağı eteği!


TERCÜMAN

Bu manşeti kim haklı kim haksız siz atın

CHP lideri Baykal, 'Erdoğan ile görüşmeye hazırım' dedi. Başbakan '3 maddesiz gel görüşelim' karşılığını verdi. Uzlaşma hayali suya düştü. İş artık vatandaşa kaldı!


YENİ ŞAFAK

Kapımız açık ama kamera istemem

Başbakan Erdoğan, anayasa değişikliği konusunda 'dürüst ve samimi' bulmadığı CHP lideri Deniz Baykal'a kapısının her zaman açık olduğunu belirtti. Edoğan muhtemel görüşme için önşartını da açıkladı: Kamerayla gelmelerini istemem


ZAMAN

3 madde dediler, 11'e çıktı. CHP reformda samimi değil

Başbakan Erdoğan, CHP'nin anayasa paketiyle ilgili tavrına tepki gösterdi. Şark kurnazlığı yapıldığını vurgulayan Erdoğan, 'Üç madde değil, üç konudan söz ediyorlar, 11 madde oluyor. Şimdi seçimden sonraya bırakalım diyorlar. Samimi değiller. Halkı yanıltmaya çalışıyorlar" dedi. Baykal'ın Ak Parti'yi ziyaret etme isteğine ise espriyle karşılık verdi: Kapımız her zaman açık ama kamera getirmesin.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler