Trabzonspor'da Yattara sevinci

Turkcell Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü. Yattara, uzun süren sakatlık döneminin ardından ilk kez takımla birlikte çalışmalara başladı.

Yayınlanma: 16.04.2010 - 17:06
Abone Ol google-news

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan akşam antrenmanına, Sakarya Üniversitesi'nde düzenlenen bir panele katılan Giray Kaçar, Serkan Balcı ile Burak Yılmaz katılamazken, sakatlığı bulunan Tayfun ise takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde çalıştı.

Koşunun ardından koordinasyon çalışması yapan bordo-mavililerde, bir süre önce takımla birlikte antrenmanlara çıkan Gineli futbolcu Ibrahima Yattara, uzun süren sakatlık döneminin ardından ilk kez takımla birlikte çalışmalara başladı.


Barış ve Tayfun taraftarlarla buluştu

Öte yandan, Forum Trabzon 1. Üniversitelerarası Futbol Turnuvası kapsamında düzenlenen programa katılan Trabzonsporlu futbolcular Tayfun Cora ve Barış Memiş, yoğun ilgi gösteren taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Kendisine gelen soruları yanıtlayan Barış Memiş, daha çok çalışarak takımdaki formasını yeniden elde edeceğini ifade etti. Trabzon'u çok sevdiğini belirten Tayfun Cora ise Trabzonspor'dan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler