Eruygur'un sağlık durumu iyiye gidiyor

Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un sağlık durumuyla ilgili açıklama bugün, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu'dan geldi. Prof. Dr. Mutlu, Eruygur'un solunum cihazından çıkarıldığını söyledi. Eruygur'un, ''silik felç hali'' bulunan sağ ayağını da yavaş yavaş oynatmaya başladığı bildirildi.

Yayınlanma: 03.10.2008 - 10:18
Abone Ol google-news

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un sağlık durumundaki olumlu gelişmenin sürdüğünü bildirdi.

Prof. Dr. Mutlu, Eruygur'un solunum cihazından çıkarıldığını ve hastanın, ''silik felç hali'' bulunan sağ ayağını da yavaş yavaş oynatmaya başladığını söyledi.

Eruygur'un şuurunun açık olduğunu, oksijen tedavisinin devam ettiğini, nabız ve tansiyonun normal seviyede seyrettiğini, sesleri ve komutları algılayıp tepki verebildiğini bildiren Mutlu, ''Hasta, bu olumlu gelişmelerin sonucunda bir iki güne kadar yoğun bakım ünitesinden Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi'ndeki odasına çıkarılabilir'' diye konuştu.

Emekli Orgeneral Şener Eruygur, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde 17 Eylül'de merdivenlerden düşmesi sonucu KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Eruygur'un beyin kanaması geçirdiği, birinci boyun kemiğinde dört parçalı kırık olduğu belirlenmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler