Galatasaray'da yoğun tedavi

UEFA Kupası 1. turunda İsviçre'nin Bellinzona takımını eleyerek gruplara katılmayı başaran Galatasaray, gözünü Turkcell Süper Lig'de 5 Ekim Pazar günü Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maça çevirdi.

Yayınlanma: 03.10.2008 - 12:43
Abone Ol google-news

Galatsaray, Bursaspor maçı hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde başladı.

Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Bellinzona maçında ilk 11'de görev alan futbolcuların aerobik koşuların ardından sağlık merkezindeki terapi seanslarıyla çalışmayı tamamladıkları belirtilirken, diğer oyuncuların antrenmanın ana bölümünde kalecilerin de katıldığı teknik çalışmalar yaptığı ifade edildi.

Sakatlığı bulunan Nonda'nın antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştığı, Sabri'nin ise bir süre takımla çalıştıktan sonra, sağlık ekibi kontrolünde antrenman yaptığı vurgulandı.

Bellinzona karşısında beline aldığı darbe nedeniyle maçı tamamlayamayan Arda ve sol ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle oyunu terk etmek zorunda kalan Mehmet Topal'ın bugün MR'larının çekildiği belirtildi.

Arda'nın leğen kemiği üzerinde ve çevre dokularda travmaya bağlı yaygın kanama ve ödem, Mehmet Topal'ın ise bileğinde darbeye bağlı zorlanma ve yırtık tespit edildiği açıklandı. Bu futbolcuların dün başlayan tedavilerinin sürdürüldüğü ifade edildi.
Sakat futbolculardan Aydın'ın antrenör Cevat Güler yönetiminde, Ferdi, Kewell, Uğur, Orkun ve Emre Güngör'un ise tedavilerinin ardından sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalıştıkları bildirildi.

Aydın ile ağrıları süren Kewell'a bugün kontrol amaçlı birer MR muayenesinin yapılacağı dile getirilirken, gribal enfeksiyon geçiren Ümit'in dinlendirildiği vurgulandı.
Linderoth'un ise sakatlığına ilk müdahalede bulunan doktorun görüşlerini almak için gittiği İsveç'te bulunduğu açıklandı.

Serkan ve Barış'ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.
Galatasaray, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak, akşam saatlerinde özel deniz otobüsü ile Bursa'ya gidecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler