AKP binasına taşlı saldırı

Diyarbakır'da, AKP Kayapınar İlçe Başkanlığı binasına taşlı saldırıda bulunulduğu bildirildi. Saldırıyı kınayan AKP Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Öcal, "Bu saldırı ilimizin ve bölgemizin en önemli ihtiyacı olan demokrasi, özgürlük ve toplumsal barışa yönelik içerdiği tehdit ve provokasyon nedeniyle bizleri fazlasıyla üzdü." dedi.

Yayınlanma: 03.10.2008 - 12:51
Abone Ol google-news

AKP Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Öcal, Kayapınar İlçe Başkanlığı binasında partisinin Diyarbakır milletvekilleri Kutbettin Arzu ve Abdurrahman Kurt ile düzenlediği basın toplantısında; dün akşam, yüzleri örtülü 4-5 gencin parti binası ile binanın önündeki otomobile taşlı saldırıda bulunduğunu söyledi.

Saldırıyı kınayan Öcal, “Bu saldırı ilimizin ve bölgemizin en önemli ihtiyacı olan demokrasi, özgürlük ve toplumsal barışa yönelik içerdiği tehdit ve provokasyon nedeniyle bizleri fazlasıyla üzdü” dedi.

AKP iktidarında demokrasi, insan hakları ve özgürlüklerle ilgili çaba ve elde edilen sonuçların karanlık güçler tarafından provoke edilmek istendiğini belirten Öcal, “Ülkemizin neresinde olursa olsun şiddetin sorunların çözümünde yöntem olarak kullanılmasının doğru olmadığının bilincindeyiz. Diyarbakır'da 2 kişiden birini temsil eden AKP'liler olarak partimize yönelik bu saldırıyı kınıyoruz” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler