Beşiktaş'ta hakeme tepki bitmiyor

Beşiktaş Kulübü'nün, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçın hakemi Hüseyin Göçek'e tepkisi sürüyor.

Yayınlanma: 19.04.2010 - 10:12
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Fenerbahçe derbisinde hakem faciası yaşadıklarını öne sürerek, ''Biz atama yapılmadan önce Hüseyin Göçek'in bu derbinin tansiyonunu kaldıramayacağını söylemiştik. Buna rağmen atama yaptılar ve durum ortada. Açık bir penaltımız verilmezken, ortada faul yokken Ernst ve İbrahim Toraman'a kırmızı kartlar gösterildi. Penaltı noktasının kazılması ise ayrı bir olaydı. Beşiktaş hakemler tarafından katledilmiştir'' diye konuştu.

Trabzonspor maçının ardından Fenerbahçe derbisinde de ceza alanı içinde açık bir şekilde elle oynamanın görülmediğine dikkat çeken Vardar, ''2 haftadır hakem faciası yaşadık. Maalesef Beşiktaş, bu yarışın dışına itilmiştir'' dedi.


"Sadece orta hakemler değil..."

Fenerbahçe derbisinin yardımcı hakemlerinden Serkan Gençerler'e de dikkat çeken Vardar, ''Bu yardımcı hakem, 2-1 yenildiğimiz derbide, Süper Kupa'da, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde de görev almış ve yanlış kararlar vermiştir. Bu hakeme dikkat çekiyorum. Hiç faul yokken İbrahim Toraman ve Ernst'in atılmalarına neden olmuştur. Nedense derbide İzmirli yan hakemler, İzmirli gözlemcilerle oynuyoruz. Bu durumu da kamuoyunun dikkatine sunuyorum. Biz sadece orta hakemlerin değil, yardımcı hakemlerin de gazabına uğradık'' ifadelerini kullandı.

Ligde şampiyonluk umutlarının artık mucizelere kaldığını belirten Vardar, üst üste yapılan hataların hep kendi aleyhlerine oluşmasının düşündürücü olduğunu kaydetti.

Aziz Yıldırım'a sitem

Sinan Vardar, ayrıca Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a da sitemde bulundu.
Aziz Yıldırım'ın, Lugano'nun elle oynadığı penaltı pozisyonu sırasında, bunu dile getiren Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ertunç Soğancıoğlu'na ''Otur yerine'' diye tepki gösterdiğini belirten Vardar, ''Biz gereken cevabı verdik ama Sayın Aziz Yıldırım'ın bu tepkisi nedeniyle protokolün ön bölümündeki taraftarlardan binlerce küfür yedik. Bu durum Aziz Yıldırım'a hiç yakışmadı. Biz onları BJK İnönü Stadı'nda çok iyi bir şekilde ağırlamış ve uğurlamıştık'' şeklinde konuştu.

Aynı zamanda Kulüpler Birliği Başkanı da olan Aziz Yıldırım'ın, (Hakemler hakkında konuşulmasın) dediğini belirten Vardar, ''Ancak bu söylediklerini ilk bozanlardan biri oldu. Hakemlerin soyunma odasına indi ve onlar hakkında konuştu. (Hakemler hakkında konuşulmasın) deyip hakemlerin soyunma odasına inerek bunu ilk bozan da kendisi olmuştur'' diyerek sözlerini tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler