"5-6 farklı bitmesi gereken maçtı"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, farklı bitmesi gereken Kasımpaşa maçını 2-0 kazandıklarını söyledi.

Yayınlanma: 20.04.2010 - 07:10
Abone Ol google-news

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, kupa maçının ve eksik oyuncuların yorgunluğu nedeniyle karşılaşmaya sıkıntılı çıktıklarını belirterek, ''Hücum anlayışımızın daha fazla olduğu bir maçtı. Rakipten çok pozisyon bulduk ve az atak verdik'' dedi.

Farklı bitmesi gereken maçı 2-0 kazandıklarını ifade eden Güneş, ''5-6 farklı bitmesi gereken maçtı. Seyir zevki bakımından güzel bir maçtı. Tüm oyun olarak da skor olarak da bu maçı hak ettik. Yılmaz Hoca'nın dediği gibi Barcelona gibi oynayan takımı da yenmek kolay iş değildi. Belki de ilk defa bu kadar pozisyon verdi, kalecileri de bugün iyi oynadı'' diye konuştu.

Güneş, sahada Umut ve Teofilo'nun arasında uyumsuzluk ve birbirlerine yaptıklarının kötü bir görüntü olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

''El-kol hareketi tamamen yanlış. Takım adına oynayan oyuncu görevini yapacak. Kimse takımdan üstün değil. Zaman zaman saha içinde duygusal olarak etkilenen oyuncuların tepkileri olabiliyor. Umut fazla oynuyor. Teofilo, daha az oynadığı için bir gerginliklik yaşıyor diye düşünüyorum. 'Pas verdi, vermedi'den çok, kendi adlarına daha fazla üretmek isteğinden kaynaklanıyor ama bunlar doğru değil. El-kol hareketleri ve konuşmaları yanlış buluyorum. Teofilo'nun Türkiye'yi tanımaması, kendisinin uzaktan gelmesi ve aile sorunları devam ediyor. Her geçen gün daha iyi olmasını bekliyorum. Şık olmadı, bunun gereğini yapacağız.''

Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'nın Şanlıurfa'da oynanacak olmasına ilişkin olarak ise ''Biz 70 bin kişinin izleyeceğini, daha güzel maç olacağını düşünerek maçın Olimpiyat Stadı'nda oynanmasını istemiştik. Şanlıurfa'da seyirci sayısı az ama heyecanlı maç olur. Şanlıurfa, Uzak Doğu, Afrika bizim için fark etmez, çıkıp futbol oynayacağız. Türkiye'nin her yerinde seyircisi olan takımız. Fenerbahçe'nin de seyircisi var. Anadolu'nun bağrından çıkan bir takım olarak Şanlıurfa'ya gitmekten gurur duyarız'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler