Ordu'da kaza

Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında gölete yuvarlanan cipteki baba, 2 oğlu ve yeğeni öldü. Baba Mustafa Gündüz'un Aybastı Belediyesi'nde çalıştığı, gölete, belediyeye ait su deposunun vanasını kapatmak için gittiği ve kazanın geri dönerken meydana geldiği öğrenildi.

Yayınlanma: 04.10.2008 - 08:30
Abone Ol google-news

Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında gölete yuvarlanan cipteki baba, 2 oğlu ve yeğeni öldü.

Edinilen bilgiye göre, Perşembe Yaylası'nda Mustafa Gündüz'ün (41) kullandığı 52 DD 903 plakalı cip, DSİ'ye ait gölete yuvarlandı.

Kazada sürücü Mustafa Gündüz ile çocukları Yılmaz (6) ve Hasan Gündüz (12) ile yeğeni Alperen Gündüz (6), hayatını kaybetti.

Kaza sonrası ölenlerin cesetleri olay yerine gelen Sivil Savunma ekipleri ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şubesi Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ve Ordu Deniz Şube Müdürlüğünde görevli dalgıçların çalışmaları sonrası göletten çıkartıldı.

Mustafa Gündüz'un Aybastı Belediyesinde çalıştığı, gölete, belediyeye ait su deposunun vanasını kapatmak için gittiği ve kazanın geri dönerken meydana geldiği öğrenildi.
Yetkililer, sudan çıkartılan araçta yapılan incelemede direksiyon aksamında arıza tespit edildiğini, kazanın bu nedenle meydana gelmiş olabileceğini söyledi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler