Kemer Country'nin sahibi yaşamını yitirdi

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Mehmetalan Köyü'nde şiddetli yağış nedeniyle sel meydana geldi. Olayda dere yatağı kenarına çadır kurmuş olan Kemer Country'nin sahibi Esat Edin ile çocukları yaşamlarını kaybetti. Olayın ardından bölgeye gelen jandarma ve arama kurtarma ekipleri geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Yayınlanma: 04.10.2008 - 08:36
Abone Ol google-news

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Mehmetalan Köyü'nde etkili olan yağışın ardından meydana gelen selde kaybolan Kemer Country'nin sahibi Esat Edin'in, kızlarının ve oğlunun cesetlerinin bulunduğu bildirildi.

Edremit'te gece etkili olan yağmur, Mehmetalan Köyü'nde sele neden oldu. Tatil için köye geldiği öğrenilen Kemer Country'nin sahibi Esat Edin, çocukları Aliye Asri (7), Serra Şirin (10) ve Mete Cem (12) ile çadır kurdukları dere kenarında sel sularına kapıldı.

Olayın ardından bölgeye gelen jandarma ve arama kurtarma ekiplerinin geniş çaplı bir araştırma başlattıklarını kaydeden Aydın, ilk olarak Edin'ın kızları Aliye ve Serra'nın cesetlerine ulaşıldığını söyledi. Aydın, çadır kurdukları bölgeye 200-300 metre mesafede bulunan cesetlerin Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığını bildirdi.

Baba Esat Edin ve oğlu Cem Edin'in cesetlerinin de bulunduğunu anlatan Aydın, ''Baba ve oğlunun cesetleri de çadır bölgesine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulundu. Bu iki ceset de Edremit Devlet Hastanesine kaldırılacak'' dedi.

Edremit Devlet ve Kazdağı Devlet Hastaneleri morguna kaldırılan cenazelerin, yakınları tarafından İstanbul'a götüreceği ve burada düzenlenecek törenin ardından defnedileceği bildirildi.

Kemer Country'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 48 yaşındaki iş adamı Esat Edin ve çocukları Mete Cem (12), Serra Şirin (10) ve Aliye'nin (7) cenazesi Balıkesir'den İstanbul'a getirilecek.


Cenazelerin, 6 Ekim Pazartesi günü Teşvikiye Camisi'nde yapılacak törenin ardından, Göktürk Mezarlığı'nda Edin'in Mart ayında vefat eden eşi Mehpare Taki Edin'in yanına defnedilmesinin planlandığı, ancak kesinlik kazanmadığı öğrenildi.

 

Eşi de ölmüştü

Bu arada yaklaşık 7 ay önce geçirdiği rahatsızlık sonucu eşini kaybeden Esat Edin'in, bayram tatilini geçirmek üzere çocuklarıyla Kazdağları'nın Kirişlik Vadisi eteğinde kurulu olan bir kamp bölgesine geldiği ve burada ağaç evde kaldıkları öğrenildi.
Esat Edin'in 14 yaşındaki oğlu Murat Edin'in katılmadığı tatilde, iş adamı ve 3 çocuğunun gece saat 23.00 sıralarında ağaç evden çıkarak dere kenarında kurdukları çadıra yerleştikleri öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler