Eruygur iyileşiyor

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un sağlık durumundaki olumlu gelişmenin devam ettiğini, el ve ayaklarını yavaş yavaş oynatabildiğini söyledi. Mutlu, Eruygur'un nabız ve tansiyonunun da normal olduğunu, seslere ve komutlara tepki verebildiğini söyledi.

Yayınlanma: 04.10.2008 - 11:59
Abone Ol google-news

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu yaptığı açıklamada, tutuklu bulunduğu Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde 17 Eylül'de düşerek beyin kanaması geçiren ve birinci boyun kemiğinde 4 parçalı kırık meydana gelen Orgeneral Şener Eruygur'un tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdürüldüğünü belirtti.

Eruygur'un durumunda düne göre önemli bir farklılık olmadığını ifade eden Mutlu, ''Hastamızın durumundaki olumlu gelişme devam ediyor'' dedi. Eruygur'un ''silik felç hali'' bulunan sağ ayağını da yavaş yavaş oynattığını, şuurunun açık olduğunu, oksijen tedavisinin devam ettiğini bildiren Mutlu, Eruygur'un nabız ve tansiyonunun normal olduğunu, seslere ve komutlara tepki verebildiğini söyledi.

Prof. Dr. Mutlu, olumlu gelişmelerin devam etmesi durumunda hastanın kısa sürede yoğun bakım ünitesinden Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi'ndeki odasına gönderilebileceğini kaydetti.

Emekli Orgeneral Şener Eruygur, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde 17 Eylül'de merdivenlerden düşerek KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler