Doğan'ın kayınvalidesi toprağa verildi

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'ın eşi Sema Doğan'ın annesi Meliha Kantek İstanbul'da toprağa verildi. Törene; TBMM Başkanvekili Meral Akşener, İstanbul Valisi Muammer Güler, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin de aralarında bulunduğu kalabalık bir topluluk katıldı.

Yayınlanma: 04.10.2008 - 12:46
Abone Ol google-news

Meliha Kantek için Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde, Kantek'in damadı Aydın Doğan ile kızları Işıl Sema Doğan, Asuman Zeybek, Esin Moğulkoç ve torunu Şule Bulut taziyeleri kabul etti. Kantek'in diğer kızı Ufuk Kantek'in hastalığı nedeniyle törende bulunamadığı belirtildi.

Törene, TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın da aralarında bulunduğu Kantek'in torunları ile TBMM Başkanvekili Meral Akşener, İstanbul Valisi Muammer Güler, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, DP Genel Başkan Yardımcısı Nevval Sevindi, eski DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ile bazı siyasetçiler, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçı Orhan Gencebay, iş adamı Ali Sabancı ve Doğan Holding çalışanlarının aralarında bulunduğu kalabalık bir topluluk katıldı.

Camideki cenaze törenine katılanlara, Kantek'in yazdığı ve 30'lu 40'lı yıllardaki Gümüşhane'nin geleneklerini ve folklorunu anlatan ''Dün ve Bugün'' adlı kitap dağıtıldı.
Meliha Kantek'in cenazesi öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler