'Yoruldunuz, Akfırat'taki villanızda dinlenin'

TBMM Genel Kurulu'nda, Anayasa değişikliği teklifinin 19'ncu maddesi üzerinde görüşmeler devam ederken, Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'in tutumuyla ilgili usul tartışması açıldı. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Şahin'e "Siz çok yorgunsunuz. Size tavsiyem Akfırat'taki villanızda dinlenin" diye seslendi.

Yayınlanma: 26.04.2010 - 14:23
Abone Ol google-news

Meclis Genel Kurulu'nda, Anayasa değişikliği teklifinin 19'ncu maddesiyle ilgili görüşmeler devam ederken, muhalefetin sık sık "taraflı davranıyorsunuz" eleştirilerine hedef olan Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'in tutumuyla ilgili usul tartışması yaşandı. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce yaptığı konuşmada, Şahin'i CHP'lilerin sözünü kesmekle suçladı.

İnce, "CHP'lilerin sözünü kesiyorsunuz AKP'lilerin sözünü kesmiyorsunuz. Siz çok yorgunsunuz. Sabahlara kadar burada duruyorsunuz. Meclis başkanvekilleriniz var, onlar yönetsin. Size kardeşiniz olarak tavsiyede bulunmak istiyorum. Akfırat'taki villanızda dinlenin. Hapiste olan, size altın kaplamalı silah hediye eden kişinin beldesinde, akrabanızın üzerine alınan villa var ya orada dinlenin. AKP'li gibi davranıyorsunuz, siz herkesin başkanısınız. Siz Cumhurbaşkanına vekalet eden bir kişisiniz. Siz başbakanın talimatlarıyla hareket etmeye mecbur değilsiniz. Ben size dönüp 'siz mi susturursunuz ben mi susturayım' desem olur mu? Lütfen 'dürüst çocuk' diye başkanına kefil olduğunuz Akfırat Beldesi'ne gidin" diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu da Meclis Başkanvekillerinin tutumlarının, Şahin kadar eleştirilmediğini belirterek, "Böyle yönetemezsiniz, çatışma çıkıyor. Siz bu kadar süredir yönetiyorsunuz. Hiç grup başkanvekillerini odanıza davet ettiniz mi? Tarafsız değilsiniz" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler