Annenizi fotoğraflayın, yarışmayı kazanın

Anneler Günü dolayısıyla bir alışveriş merkezince düzenlenen ''Çılgın Annem'' konulu fotoğraf yarışmasına 1 Mayıs'a kadar başvurulabilecek.

Yayınlanma: 27.04.2010 - 13:22
Abone Ol google-news

City's Nişantaşı'ndan yapılan açıklamaya göre, fotoğrafçılığa ilgi duyan iletişim ve güzel sanatlar fakültesi öğrencilerine açık olan yarışmada, öğrenciler, annelerinin en çılgın hallerini fotoğraflayacak.

Yarışmanın jüri üyeliği, Bahçeşehir Üniversitesi Fotoğraf ve Video Bölüm Başkanı Doç. Dr. Melih Zafer Arıcan, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Kadir Atik, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Atıf Bir, fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, fotoğrafçı Sebati Karakurt, Bilgi Üniversitesi Fotoğraf ve Video Program Koordinatörü Ali Pekşen, sanat yönetmeni Mehmet Teoman ile Güzel Sanatlar ve Reklam Fotoğrafçısı Mehmet Turgut'tan oluşuyor.

Yarışmada dereceye girenlere Apple MacBook, iPod Touch ile üniversitelerine 2 adet fotoğraf makinesi hediye edilecek.

1 Mayıs'a kadar başvuruların yapılacağı yarışmaya katılmak isteyenler ''www.cilginannem.com'' sitesinden detaylı bilgileri öğrenebilecek.

Yarışma kapsamında sergilenmeye değer görülen fotoğraflar, Anneler Günü haftası nedeniyle City's Nişantaşı'ndaki sergide yerini alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler