Edinler toprağa veriliyor

Edremit’te kamp çadırının sele kapılması sonucu hayatlarını kaybeden Kemer Country’nin sahibi Esat Edin ve çocukları Cem (12), Aliye (7) ve Serra (10)'nın cenazeleri saat 11.35 sıralarında Teşvikiye Camii'ne getirildi. Ailenin dün Londra'dan gelen 14 yaşındaki üyesi Murat Edin, kardeşlerinin ve babasının tabutları başında son görevini yerine getirdi.

Yayınlanma: 06.10.2008 - 13:43
Abone Ol google-news

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kaldıkları çadırda sel sularına kapılarak yaşamını yitiren Kemer Country’nin sahibi Rasim Esat Edin ve üç çocuğunun cenazeleri İstanbul’a getirildi. 48 yaşındaki işadamı Esat Edin ve çocukları Mete Cem (12), Serra Şirin (10) ve Aliye bugün Teşvikiye Camisi’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Göktürk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Çocuklarıyla 1 Ekim 2008 tarihinden bu yana Edremit’in Zeytinli beldesine bağlı Mehmetalan köyü yakınlarında kurulu Hızır Kamping’de kaldıkları çadırda, 4 Ekim gecesi sel sularına kapılarak yaşamını yitiren Esat Edin’in, kampa gitmeyen 13 yaşında Murat Şeci adında bir oğlu daha bulunuyor. Çocuklarıyla birlikte trajik ölümü iş dünyasını yasa boğan Esat Edin, Göktürk beldesinde kurduğu Kemer Country ile ün kazanmıştı. Edin’in eşi Mehpare Edin de 19 Mart tarihinde henüz 40 yaşındayken yaşamını yitirmişti.
 

Geniş çaplı inceleme

Olayla ilgili olarak Hızır Kamping’in bulunduğu bölgede geniş çaplı inceleme yapıldı. Özel bir işletmeye ait olan bungalo tipi ağaçtan yapılmış kulübelerin bulunduğu dere kenarında çadır kurulmamasıyla ilgili bir uyarı ya da ikaz işareti bulunmadığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler