Bebek alımına başlandı

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Doğan Prematüre Kliniği'ne kontrollü şekilde bebek alımına başlandığı bildirildi. İzmir İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan, hastanede çeşitli şartların oluşturulduğunu, bu doğrultuda da geçen hafta pazar gününden bu yana hastaneye bebek alınımına başlandığını belirtti.

Yayınlanma: 06.10.2008 - 13:44
Abone Ol google-news

İzmir İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Doğan Prematüre Kliniği'ne kontrollü şekilde bebek alımına başlandığını bildirdi.

Özkan, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki bebek ölümlerini araştırmak üzere Sağlık Bakanlığı'nca oluşturulan Bilim Kurulu'nun hastanede yürüttüğü çalışmaları tamamladığını, resmi raporun gelecek günlerde kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.
Kurul üyeleriyle görüştüklerini ifade eden Özkan, ''Yaptığımız görüşmeler sonucunda hastanede çeşitli şartlar oluşturuldu. Bu doğrultuda da geçen hafta pazar gününden bu yana Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Doğan Prematüre Kliniği'ne kontrollü şekilde bebek alımına başlandı'' dedi.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Doğan Prematüre Kliniği'nde geçen ay, tedavi gören 13 bebeğin yaşamını yitirmesi üzerine klinik karantinaya alınmış, yeni bebek kabulü durdurulmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon