Hatipoğlu, Altınova'da incelemelerde bulundu

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, 30 Eylül'de iki grup arasında çıkan, 2 kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavga ve ardından gelişen olaylarla ilgili incelemelerde bulundu. Hatipoğlu, Bir esnafın ''çocuklarını okula göndermekten çekindiklerini'' söylemesi üzerine Hatipoğlu, ''Olur mu öyle şey? Çocuklarınızı hemen okula gönderin. Bizler buradayız'' dedi.

Yayınlanma: 06.10.2008 - 13:02
Abone Ol google-news

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant ile birlikte ilk olarak; Altınova beldesinde, 30 Eylül'de yaşanan kavgada hayatını kaybeden Ezel Kırca ve Oğuz Dörtkardeşler'in evlerini ziyaret ederek, yakınlarına baş sağlığı diledi.

Hatipoğlu, daha sonra olaylarda zarar gören iş yerlerinde incelemelerde bulundu.
İlçede hayatın normale dönmesi için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade eden Hatipoğlu, bazı esnafın endişelerini de giderdi.

Bir esnafın ''Çocuklarını okula göndermekten çekindiklerini'' söylemesi üzerine Hatipoğlu, ''Olur mu öyle şey? Çocuklarınızı hemen okula gönderin. Bizler buradayız'' dedi.
Vali Hatipoğlu, gazetecilerin hasar tespit çalışmalarına ilişkin sorularına, ''Çalışmalarımız devam ediyor. Zarar gören sigortasız iş yerleri ve evlerin hasarları devlet tarafından karşılanacak'' yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon