İÜ İletişim Fakültesi yeni öğretim yılına başlıyor

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, yarın 2008-2009 eğitim-öğretim yılına çeşitli etkinliklerle başlıyor. Düzenlenecek olan açılış töreninde film gösterimi olacak. Açılışta, ayrıca "Öncü Bir Düşünür: Mahsar Şevket İpşiroğlu" adlı sergi de gezilebilecek.

Yayınlanma: 06.10.2008 - 12:52
Abone Ol google-news

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İletişim Fakültesi, 7 Ekim 2008 tarihinde 2008-2009 eğitim-öğretim dönemine çeşitli etkinliklerle başlayacak.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek tanışma toplantısı, saat 11.00’de İletişim Fakültesi’ni tanıtan film gösterimiyle başlayacak. 

Tanışma toplantısında, İÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Gezgin ile öğretim üyeleri, yeni kayıt yaptıran öğrenciler ve aileleriyle bir araya gelecek. Toplantıda, fakülteden mezun olmuş medya dünyasının tanınmış isimleri yeni öğrencilere fakülteyi tanıtırken, sektörle ilgili bilgiler de verecek.  

Daha sonra saat 12.00’de  “Öncü Bir Düşünür: Mahsar Şevket İpşiroğlu” adlı sergi, öğrenci ve velilerle birlikte gezilecek. Fakülte öğrencilerinin çektiği kısa filmlerin de izleneceği açılış etkinlikleri kapsamında  İletişim Fakültesi Galerisi ziyareti yapılacak. İÜ Nadir Eserler Kütüphanesi Binası’ndaki galeri ziyareti saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

Açılış etkinlikleri, İletişim Fakültesi bahçesinde saat 14.00’te düzenlenecek kokteylle sona erecek. (İÜHA)



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon