'Oyunculuk en büyük aşkım'

Son dönemin popüler dizinlerinde yer alan Melisa Nalçak oyunculuk yapmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirterek "Oyunculuk en büyük aşkım" dedi.

Yayınlanma: 08.05.2010 - 13:02
Abone Ol google-news

Oyuncu Melisa Nalçak özellikle forumlarda çok konuşulduğunu ve izleyicilerden aldığı olumlu tepkilerin kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti.

Yeni sezonda beyaz perde de boy göstereceğini söyleyen Nalçak ile oyunculuk serüvenini ve bugüne kadar yer aldığı projeleri konuştuk.
 
 
Öncelikle Melisa Nalçak kimdir neler yaptı bugüne kadar sizi tanıyabilir miyiz?


M.N: İzmir Karşıyaka’ lıyım 35,5.. Turizm okudum ancak gönlüm hep bu taraftaydı. Oyunculuk benim en büyük aşkım. Şan eğitimi , oyunculuk eğitimi, diksiyon eğitimi derken uzun yıllar İzmir de yerel ve bölgesel kanallarda program yapımcılığı, sunuculuk ve haber spikerliği yaptım. Üniversite için Kıbrıs’ ta bulunduğum sürede de Kıbrıs bölgesel radyo ve tv kanallarında çalıştım.

Daha sonra tüm İzmirliler gibi kabuğuma sığamadım İstanbul kazan ben kepçe attım kendimi Avrupa yakası’ na .. 10 yıldır İstanbul’dayım. Aslında ilk olarak 2002-2003 yıllarında Reyting Hamdi dizisinde ana cast da oynadım. Ardından TRT İstanbul Televizyonu ile 2004 yılında Sahildeki Güneş Bahçesi’  adlı dramatik belgesel diziyi çektik. En keyif aldığım işlerden biriydi drama belgeselin de oynamak insanı çok geliştiriyor çünkü genel kültür bilgim arttı ve oyunculuğumu geliştirdim. Tüm Anadolu’yu gezdik ve en usta devlet tiyatro sanatçılarıyla çalıştım.

 

Burada oynadığın en belirgin karakter neydi oynadığın ?


M.N: Kraliçe Ada (İskender’in manevi annesi ) Ve o dönemin ilk kadın belediye başkanı Prenses Magna’ yı oynadım. Sağolsun Ayşe Arman Belgeseli izleyip beğenen ve köşesinde yer verenler arasındaydı bu vesile ile kendisine teşekkür etmek istiyorum.

 

Peki Melisa bu belgeselden sonra ne oldu da sen bir süre ara verdin ?

M.N: İş kadını olarak da kendimi kanıtlamak istedim. Ve uzunca bir süre İstanbul’ un en büyük gayrimenkul firmalarında satış ve pazarlama müdürlüğü yaptım. Başarılı da oldum. Bu yanımı da besledikten sonra geri döndüm.

 

Son günlerin popüler dizileri, Geniş Aile, Ezel ve Cuma’ya Kalsa’da rol aldın, yeni sezonda seni ekranda görecek miyiz?

M.N: Uydu kanallarından birisinde hafta içi akşamları iki gün yayınlanacak bir tv programı sunacağım. Haziran'ın 15'inde bir sinema filminde oynayacağım. Bir de yeni yayına girecek bir yaz dizisi var.. Devamı da gelecek sürpriz ...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler