Burcuna göre mayonu seç

Karakteristik özelliklerimizi ortaya koyan burçlar, günümüzde o kadar popüler hale geldi ki artık insanlar burçlarına bakmadan hiçbir şey yapamaz duruma geldiler. Diyetten hediye seçimine kadar her şey burç seçimine göre gerçekleşiyor. Peki, tam da deniz mevsimi yaklaşırken burcuna göre mayolara bakmaya ne dersiniz?

Yayınlanma: 11.05.2010 - 11:47
Abone Ol google-news

KOÇ: İdeal renkleri: Alev kırmızısı, parlak yeşiller... Girdiği her ortamda enerjisiyle dikkat çeken Koç kadını canlı, hareketli ve renkli kişiliğiyle tanınır. İlgi odağı olmaya alıştığından genellikle seksi canlı renkleri tercih eder. Bu renkler enerjisini ve iddialı karakterini en iyi şekilde yansıtır ve bu konuda oldukça bonkördür.

BOĞA: İdeal renkleri: Açık pembe, açık yeşil, uçuk mavi, krem... Tam bir keyif burcu olan Boğa, daha çok yemeye içmeye, gezmeye para harcayan bir burç olarak tanınsa da güzel olan her şeye sahip olmak ister. Boğa kadınının beğendiği ürüne yüklü paralar harcamasına da neden olur. Alışverişte kalitesine inandığı markaları tercih eder.

İKİZLER: İdeal renkleri: Mavinin tüm tonları, yeşil ve sarı... Kendine has çekiciliğiyle farkını hissettiren İkizler kadını daima beğenilmek ister. Okumayı, araştırmayı sevdiğinden her konuda az da olsa bilgisi vardır. Bu yüzden son derece bilinçli bir müşteridir. İkizler kadınının seçimi iddialı aksesuarlarla süslenmiş rahat kalıplı bir bikini olacaktır.

YENGEÇ: İdeal renkleri: Beyaz, gümüş, uçuk gri, violet... Yengeç burcunun bir diğer adı 'yuva burcu'dur. Nazik, sakin ve çekingen olan bu burç kadını gösterişi sevmez. Duygusal ve romantik karakterine yakışan şekilde sade giyinir. Açık ve pastel renkli bikiniler ve bu bikinilere dantel gibi romantik detaylar beğenisini toplayacaktır.

ASLAN: İdeal renkleri: Lame, dore, güderi... Lükse ve zevkine son derece düşkün olan Aslan kadını, kendine olan güveninden dolayı giyim kuşamında cesur seçimler yapar. Parıltıyı ve cafcafı sevdiğinden taşlarla süslü dikkat çekici ürünler onlar için idealdir. Aslan kadını seçtiği bikiniyi takılarla süslemek isteyecektir.

BAŞAK: İdeal renkleri: Limon sarısı, bordo, orta koyulukta mavi... Çalışkanlığıyla tanınan Başak kadını, her şeyin en iyisini, en kalitesini ister. Bu nedenle çok zor beğenir. Oldukça zevkli olan Başak kadını renk uyumu konusunda ise eşsizdir. Başak için hijyen konusu önemlidir. Ürünün güzelliğinin yanı sıra kullanılan kumaşın kalitesine de dikkat eder.

TERAZİ:
İdeal renkleri: Pembenin bütün tonları, uçuk yeşil, pastel tonlar... Terazi kadını, zarif, yumuşak, uyumlu ve çekici bir karakterdir. Göze hitap eden her şeye düşkündür. Sade, pastel renkli kumaşları tercih etse de, Terazi kadını, bikinisiyle uyum sağlayacak plaj kıyafetini mutlaka satın almak ister.

AKREP: İdeal renkleri: Siyah, kırmızı, yeşil... Bir mekâna girdiğinde bakışları üzerine çeviren bir cazibeye sahiptir cüretkâr giyinebilir. Kolay kolay kimsenin almaya cesaret edemeyeceği bikiniler ilk seçtikleri arasındadır. Akrep için yazın modası olan seksi mayolar plaj alışverişinde vazgeçilmez bir seçenek olacaktır.

YAY:
İdeal renkleri: Pembe, mor... Yay kadını sakin görünüşünün altında çılgın bir ruh saklar. Kendini farklı ve gündelik hayattan uzaklaştıracak her türlü deneyime açıktır. Doğaya olan düşkünlükleri nedeniyle çiçek motiflerini sever. Seyahate uygun kullanışlı ürünler bu burç kadının alışverişte tercihi olacaktır.

OĞLAK:
İdeal renkleri: Beyaz, kahve, koyu kurşuni,  nefti yeşili... Genellikle minyon hatlara sahip olan Oğlak kadınının vücutları hoş ve biçimlidir. Giydiğini iyi taşır. Şık ama rahat ürünleri tercih eder. 'Ucuz mal alacak kadar zengin değilim' der Mayo ve bikini seçiminde de düz renk, sade modellerden hoşlanır.

KOVA: İdeal renkleri: Karışık renk ve tonlar, turkuaz, gece mavisi... Kova kadını, karizmatik kişiliğiyle tanınır. Hayli güzel ve çekicidir. Kova kadının farklı bir ışığı vardır. Giyinişi ve görünüşü ilginçtir. Özel güderili bikiniler, iddialı desenler Kova kadınının mayo seçiminde tercih sebebi olacaktır.

BALIK:
İdeal renkleri: Orta tonda yeşil, deniz mavisi, bebe mavisi, gümüş, grimsi beyaz. Okumayı seven Düşler burcu olarak tanınan hassas ve şefkatli Balık kadınının, saten hissi veren yarı parlak mayo kumaşlarıyla kendini iyi hisseder.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler