Sağlam istifa etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yönetime istifasını verdi. Sinan Engin’in istifa etmeyeceği, etse bile yönetim kurulunun kabul etmeyeceği belirtildi.

Yayınlanma: 07.10.2008 - 10:39
Abone Ol google-news

Ertuğrul Sağlam, 4-1 biten FC Metalist Kharkiv maçının ardından yöneticilerin eleştirileri nedeniyle yıpranmış, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in de Lucescu’yla görüşmesi istifa söylentilerini iyice artırmıştı.

Sağlam, 2-1 galibiyetle biten Hacettepespor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, “Metalist maçından sonra üzüntüyle, o ruh halimizle çok fazla şeyler söyleyemedik. O karşılaşma için camiamızdan, özellikle bizden büyük başarı bekleyen taraftarımızdan özür diliyoruz. Böyle bir ortamda futbol oynamak, puan kaybına uğramamak ve futbol adına sahaya bir şeyler yansıtmak zordu. Buna direnen 2 grup vardı. Bunlardan biri taraftarlarımız, ikincisi de futbolcularımız. Taraftarlar, her türlü üzüntülerine rağmen belki kızgındılar, ama tepkiden çok takımlarına sahip çıkıp, destek vermeyi seçtiler. Bugünkü galibiyette onların çok büyük desteğini gördük. Taraftarların da desteğini arkasına alan futbolcularımız zor da olsa bizim için önemli olan 3 puanı elde ettiler. Bugün takımlarına sahip çıkan, bize destek veren, kişisel kızgınlığını bir kenara atan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” demişti.

Beşiktaş’ın Turkcell Süper Lig’de hiç mağlubiyeti yok.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler