Arif Doğan hastanede

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Albay Arif Doğan, cezaevinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tutuklu bulunduğu cezaevinde 3 gün önce kalp rahatsızlığı yaşaması üzerine Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Doğan'ın hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Yayınlanma: 07.10.2008 - 11:26
Abone Ol google-news

 ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Albay Arif Doğan'ın, kaldırıldığı hastaneden yapılan açıklamada, 1995 yılında koroner arter bypass ameliyatı geçirdiği, daha sonra 2 koroner arterine stent takıldığı anımsatıldı.

İnsüline bağlı ''Tip 2'' diyabet hastalığı olan Doğan'ın, yaklaşık 2 ay önce konjestif kalp yetmezliği nedeniyle Ankara Numune Hastanesi'nde uzun süre yatarak tedavi gördüğü, daha sonra cazevine gönderildiği ifade edilen açıklamada, ''Arif Doğan, 25 Eylül 2008 tarihinde nefes darlığı, göğüste sıkışma hissi nedeniyle Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine başvurmuş, burada koroner yoğun bakıma alınıp tedavisine başlanmış ve 26 Eylülde de ileri tetkik ve tedavi için hastanemize kabul edilmiştir'' denildi.

Hastanenin yoğun bakım ünitesine alınan hastanın genel durumunun orta olduğu, çekilen kalp elektrosunda patalojik bulgu saptanmadığı, hastanın kalp enzim değerlerinin normal olduğu, ancak kalp ekosunda EF değerinin yüzde 20 olduğu vurgulanan açıklamada, ''Panik atak öyküsü bulunan hastanın halen kritik yoğun bakım ünitesinde kalp fonksiyonları ve kan şekeri düzenlemesi açısından takip ve tedavisi devam etmektedir'' ifadesine yer verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler