3 taksitle doğalgaz aboneliği

İzmirgaz'ın başlattığı doğal gaz aboneliği bağlantı bedelini 3 taksitte ödeme kampanyasının ekim ayında da geçerli olacak. İzmirgaz Genel Müdür Vekili Burçin Yandımata, abonelik işlemlerinde eylül ayından itibaren başlayan yoğunluğun önümüzdeki günlerde daha da artamasını beklediklerini belirtti.

Yayınlanma: 07.10.2008 - 12:43
Abone Ol google-news

İzmirgaz'dan yapılan yazılı açıklamada, ''Eylülde abone ol, Ekimden itibaren 3 taksitte öde'' kampanyasının vatandaşlardan gelen talep üzerine uzatıldığı kaydedildi.

Açıklamada 31 Ekime kadar abone merkezlerine ya da yetkili iç tesisat firmalarına başvuran İzmirlilerin, abone bağlantı bedelini 3 taksitte ödeyebilecekleri belirtildi.

Kampanya ile 180 dolarlık abone bağlantı bedelinin 60 dolarlık taksitlere bölüneceği, 30dolarlık sayaç bedelinin de bu ödemeye dahil olacağı bildirildi.

İzmirgaz Genel Müdür Vekili Burçin Yandımata, abonelik işlemlerinde eylül ayından itibaren başlayan yoğunluğun önümüzdeki günlerde daha da artacağını belirterek, şöyle devam etti:

''Abone merkezlerimizde, proje onay ve gaz açma departmanlarımızda vatandaşlarımızı bekletmeyecek, taleplerine hemen yanıt verebilecek düzenlemeleri yaptık. İzmirlileri abonelik işlemlerini gerçekleştirerek doğal gazın ucuzluğundan, konforundan ve çevreye getireceği temizlikten faydalanmaya davet ediyorum.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler