Berkay ile Arda Turan kavgasına Burak Yılmaz'da karıştı

Arda Turan ile Berkay Şahin arasındaki davaya bugün devam edildi. Berkay Şahin, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Davaya Arda Turan katılmadı. Dava Eylül ayına ertelendi. Berkay, "Adalet yerini bulsun diye bekliyoruz. Davamın sonuna kadar arkasındayım. Özür dileyecekler" dedi. Duruşmada tanık olarak dinlenen saç ve makyaj stilisti Önder Tiryaki, "Ben Berkay'ı sakinleştirmeye çalıştığım sırada Burak Yılmaz'ın bana küfürleri oldu ve gitmemi istedi" diye konuştu.

Yayınlanma: 19.06.2019 - 10:22
Abone Ol google-news

Aralarındaki kavga kavga sonrası davalık olan futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin'in yargılandıkları davanın ikinci duruşması yapıldı.

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya şarkıcı Berkay Şahin ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada tanık olarak dinlenen saç ve makyaj stilisti Önder Tiryaki, her iki tarafı da tanıdığını, bir ödül gecesi sonrası mekana gittiklerini, Berkay Şahin'in eşi müşteki Özlem Şahin ile aynı masada bulunduklarını söyledi.

Arda Turan ve Özlem Şahin'in bir an konuştuğunu gördüğünü ifade eden Tiryaki, "Ben arkadaşımla konuştuğum için çok fazla dikkat etmedim. Aralarında ne konuştuklarını duymadım. Arda ile göz temasım dahi olmadı. Özlem Hanım yanıma geldi ve 'Beni Berkay'a götür' dedi. Bende Berkay'ın yanına götürdüm" diye konuştu.

Kavganın ve yaşanan arbedenin ardından Berkay'ın yanına giderek sakin olması gerektiğini anlatan Tiryaki, "Ben Berkay'ı sakinleştirmeye çalıştığım sırada Burak Yılmaz'ın bana küfürleri oldu ve gitmemi istedi. Berkay da 'Sen git kardeşim' ifadelerini kullanınca oradan ayrıldım." dedi.

Mahkeme, eksiklerin giderilmesi ve tarafların beyanlarını hazırlamaları için duruşmayı 11 Eylül'e erteledi.

Ne olmuştu?

Emirgan’da 10 Ekim 2018'de Gizli Kalsın isimli eğlence mekanında futbolcu Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Şahin'i taciz ettiği, çıkan tartışma sonrası Arda'nın Berkay'a kafa atarak burnunu kırdığı ve hastanede silahla ateş ettiği, Berkay'ın da Arda'ya hakaret ettiği iddia edilmişti.  Berkay ve eşinin şikayetçi üzerine Arda Turan hakkında ”cinsel taciz”, ”kasten yaralama”, ”Genel güvenliği tehlikeye sokacak tarzda silahla ateş etme”, ”ruhsatsız silah bulundurma” suçlarından 12,5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. Aynı davada Berkay Şahin hakkında da ”hakaret” suçundan 2 yıla kadar hapis cezası talep edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler