Putin'den uygulamalı judo dersleri

Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in judo dersi verdiği 79 dakikalık filminin DVD'si bugün Putin'in 56'ıncı doğum günü nedeniyle St. Petersburg'da tanıtıldı. ''Vladimir Putin ile Judo Dersleri'' adı verilen ve 1999 yılında Putin'in yazdığı bir kitaptan uyarlanan filmin 4 bölümden oluştuğu kaydedildi. Putin'in 12 ülkede yayımlanan kitabından uyarlanan filmde Putin bir kaç judo tekniğini uygulamalı gösteriyor.

Yayınlanma: 07.10.2008 - 19:31
Abone Ol google-news

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, filmle ilgili haberlerin basında yer almasının ardından yaptığı açıklamada, filmin kahramanının kendisi olmadığını belirterek, ''Filmin adı sadece reklam amacı taşıyor. Çünkü filmi izleyenler judonun sırrını benden değil, Japon sporculardan, Rus dünya ve olimpiyat şampiyonlarından öğrenecekler'' dedi.

Sporun sağlıklı yaşam için son derece büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyen Putin, ''Spor olmayınca sadece sağlıklı yaşamdan değil, sağlıklı bir toplumdan bile bahsedilemez'' ifadelerini kullandı.

Kara kuşaklı judo kıyafetiyle rakibini yendiği bir karşılaşmaya da yer verilen filmde Putin, judo tarihi ve felsefesi hakkında da bilgi veriyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler