Çiçek 'Balyoz'dan serbest

''İrtica ile Mücadele Eylem Planı'' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Deniz Albay Dursun Çiçek, ''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin sorgulandığı savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Yayınlanma: 18.05.2010 - 07:55
Abone Ol google-news

Tutuklu bulunduğu Hasdal Askeri Cezaevinden cezaevi ring aracıyla Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Çiçek, ''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten savcı tarafından sorgulandı.

Çiçek, sorgusunun ardından bu suçtan dolayı savcılık tarafından serbest bırakıldı.

 

Mücahit Erakyol 'Balyoz'dan serbest

''Kafes Eylem Planı'' iddiasına ilişkin açılan davanın tutuklu sanığı Albay Mücahit Erakyol, ''Balyoz planı'' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdiği savcılık tarafından bu suçtan serbest bırakıldı.

Tutuklu bulunduğu Hasdal Askeri Cezaevinden Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Albay Erakyol, ''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcılarından Süleyman Pehlivan'a ifade verdi.

Erakyol, ifadesinin ardından bu soruşturma kapsamında serbest bırakıldı.

Albay Erakyol, ''İrtica ile Mücadele Eylem Planı'' iddialarına ilişkin tutuklu olan ve ''Balyoz Planı'' soruşturması kapsamında savcılık tarafından sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Deniz Albay Dursun Çiçek ile birlikte Hasdal Askeri Cezaevine geri gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler