Beşiktaş'ta Grant sesleri

Siyah - Beyazlılarda istifa eden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yerine İsrailli çalıştırıcı Avram Grant'ın ismi ön plana çıktı. Beşiktaş'ta istifa eden Ertuğrul Sağlam'ın ardından Mircea Lucescu, Slaven Biliç, Frank Reejkard isimleri gündemi oluştururkun, Siyah-Beyazlı yönetimin İsrailli teknik adam Avram Grant'a teklif götürdüğü ortaya çıktı.

Yayınlanma: 08.10.2008 - 13:09
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ta istifa eden Ertuğrul Sağlam'ın ardından Mircea Lucescu, Slaven Biliç, Frank Reejkard isimleri gündemi oluştururkun, Siyah-Beyazlı yönetimin İsrailli teknik adam Avram Grant'a teklif götürdüğü ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'yı çalıştıran İsrailli teknik adamın, Siyah-Beyazlı yönetimin daveti üzerine İstanbul'a geldiği ve Beşiktaş - Hacattepe maçını locadan izlediği öğrenildi.

53 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş yönetimiyle de masaya oturduğu, ancak Siyah-Beyazlılar'ın İsrailli teknik adamı yedekte tuttukları ifade edildi.

Teknik Direktörlük kariyerine 1986 yılında İsrail'de başlayan Grant, 2002 yılına kadar bu ülkede 3 takım çalıştırdı. Daha sonra İsrail milli takımının başına geçen tecrübeli teknik adam, buradan da 2006 yılında ayrıldı.

Sonraki yıllırda İngiltere'de çalışan Grant, geçen sezon ise Chelsea ile sahaya çıktığı 54 maçta 36 galibiyet, 12 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler