Genelkurmay Org. Babaoğlu'na destek çıktı

Genelkurmay Başkanlığı, Aktütün Karakolu’na yapılan saldırı sırasında bir golf turnuvasına katıldığı için eleştirilen Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Babaoğlu’na sahip çıktı. Açıklamada, haberlerin TSK’yı yıpratma amaçlı kullanıldığı bu durumun da üzücü ve düşündürücü olduğu kaydedildi.

Yayınlanma: 08.10.2008 - 20:36
Abone Ol google-news

Genelkurmay Başkanlığı, Aktütün Karakolu’na yapılan saldırı sırasında Antalya’daki bir golf turnuvasına katıldığı için eleştirilen Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Babaoğlu’na destek verdi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada şöyle denildi, ''Son günlerde Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Aydoğan Babaoğlu ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında haberler yer almaktadır. Hava Kuvvetleri Komutanımızın Antalya'da bulunduğu sırada, 4 Ekim 2008 Cumartesi günü akşam saatlerine kadar olan sürede Bayraktepe bölgesinde meydana gelen çatışma sonucunda verilen şehitler hakkında bir bilgisi olmamıştır.Gerçeğin böyle olmasına rağmen konunun teyit edilmeden Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratma amaçlı olarak kullanılması üzücü ve düşündürücüdür.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler