Cemal Reşit Rey'de yeni sezon

Cemal Reşit Rey Konser Salonu, 2008-2009 Konser Sezonu’nunu 200’e yakın etkinlik ve 2 binin üzerinde sanatçıyla açıyor. 11 Ekim’de kapılarını açacak olan salon, Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan sezonun ilk bölümünde, 60 etkinlik ve 750 sanatçıyla İstanbullu sanatseverleri müziğe doyuracak.

Yayınlanma: 09.10.2008 - 07:12
Abone Ol google-news

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak İBB Kültür AŞ. tarafından işletilen Cemal Reşit Rey,11 Ekim’de kapılarını sanatseverlere açacak.

 

Sezon Vadim Repin ile başlıyor

Yehudi Menuhin’in "Gerçekten dinlediğim en mükemmel kemancı" dediği Vadim Repin’le sezona adım atacak CRR Konser Sezonu’nda, sanatseverler bu yıl yine bir çok sanatçıyı dinleme şansı yakalayacaklar.

Salonda sahneye çıkacak müzisyenler şöyle: Chick Corea-John McLaughlin, James Galway-Lady Galway, Giora Feidman, David Russell, Manolo Sanlucar, Lubna Saleme, Ilya Gringolts, Carmen Lundy, Sa Chen, Sharon Isbin, Konstantin Moskovich, Kremerata Baltica, Nigel Kennedy Quintet, Talich Quartet, Strauss Ensemble, CRR İstanbul Senfoni Orkestrası, Yansımalar, Fazıl Say, Ayla Erduran, Cihat Aşkın, Arto Tunç Boyacıyan, Melihat Gülses, Meral Uğurlu ve Nevzat Sümer. Bu sezon konserlerin biletleri, 10- 45 YTL arasında değişişen fiyatlarla satılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler