Karayalçın'dan 'ortak aday' açıklaması

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, yerel seçimlerde solun ortak adayı olacağı şeklindeki haberler üzerine, “Ne benimle ne SHP ile hiçbir temas yapılmadı” dedi. Yerel seçimlere katılma kararı alacaklarını söyleyen Karayalçın, yerel seçim çalışmalarına da hız verdiklerini ifade etti.

Yayınlanma: 09.10.2008 - 08:39
Abone Ol google-news

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, hafta sonu Parti Meclisi’ni toplayacaklarını belirterek,  “Yerel seçimlere katılma kararı alacağız” diye konuştu. Adı sık sık solun Ankara’nın ortak adayı olarak anılan SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, adaylığı konusunda ne kendisi ne de partisi SHP ile hiçbir temas yapılmadığını söyledi.

Karayalçın, “Biz parti olarak yerel seçimlere yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda SHP ile hiçbir temas yapılmadı” dedi.

Öte yandan, SHP Parti Meclisi de, terör, yerel seçimler ve ekonomide yaşanan gelişmeleri masaya yatırmak üzere 11 Ekim Cumartesi günü toplanacak. Parti Genel Merkezi’nde yapılacak toplantı saat 11.00’de başlayacak ve toplantıya SHP Lideri Karayalçın başkanlık edecek.

Toplantıda, SHP’nin yerel seçimlere katılıp katılmaması oylanacak. Merkez Yürütme Kurulu, Parti Meclisi’ne, “seçimlere katılalım” önerisi sunacak. PM’den seçimlere katılma yönünde karar alınması bekleniyor. SHP Genel Başkanı Karayalçın da toplantıda, küresel ekonomik kriz, Aktütün saldırısı ile yeniden gündeme gelen sınır güvenliği konularında sunuşlar yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler