Denizli Beşiktaş ile anlaştı

Ertuğrul Sağlam'ın istifasından sonra teknik direktör arayışlarına giren Beşiktaş, Mustafa Denizli ile 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Denizli " Yeni bir başlangıç ve bizi bekleyen bir bitiş için buradayız. Çocukken büyük Beşiktaşlıydım, belki bu camiaya futbolcu olaraka gelemedim ama bu kulübe teknik direktör olarak çağrılmak benim için çok önemli." dedi.

Yayınlanma: 09.10.2008 - 08:47
Abone Ol google-news

Siyah-beyazlı kulüple resmi sözleşmeyi imzalayarak resmi görevine başlayan Mustafa Denizli "Tesislere girdiğim andan beri heyecan yaşıyorum. Buradaki atmosfer güzel ve daha güzel olması için çalışma yapmamız lazım." diyerek heyecanını dile getirdi.

Mustafa Denizli  tören sırasında şunları söyledi:

"Sayın Başkan'a teşekkür ediyorum. Bugün gayet tabi ki her çocuğun okula başladığı heyacanı duyuyorum. Saatlerdir burdayım buradaki atmosferin güzel olduğunu gördüm.

Yeni bir başlangıç ve bizi bekleyen bir bitiş için buradayız. Hem Fenerbahçe'de hem de Galatasaray'da geçen günlerim de benim için değerlidir. Çocukken büyük Beşiktaşlıydım, belki bu camiaya futbolcu olaraka gelemedim ama bu kulübe teknik direktör olarak çağrılmak benim için çok önemliydi.

Sinan Engin'in görevine devam etmesini söyledim, ancak Engin kendimi yorgun hissediyorum ben bu görevde olmayayım dedi.

Teknik ekibimde Sergen bulunmuyor, birlikte çalışmak istedik ancak lisans sorunu bulunuyor."


Denizli'nin, sözleşmenin ardından yarın, Beşiktaş'ın ligde haftaya Gençlerbirliği ile yapacağı lig maçının hazırlıklarının ilk antrenmanında takımının başında olması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler