Kerem ameliyat oldu

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçında Fenerbahçe Ülker ile oynanan maçta sağ el bileği kırılan Efes Pilsenli oyuncu Kerem Tunçeri, bugün ameliyat oldu.

Yayınlanma: 29.05.2010 - 14:24
Abone Ol google-news

Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu tarafından ameliyat edilen Kerem Tunçeri'nin Dünya Basketbol Şampiyonası'na yetişebileceği açıklandı.

Ameliyat sonrası açıklamada bulunan Doç. Dr. Nalbantoğlu, bir saat süren ve oldukça başarılı geçen operasyonda mevcut kırığın vida ile tespit edildiğini belirterek, ''Beklentimiz, Kerem Tunçeri'nin 3 hafta içinde antrenmanlara tekrar başlaması. Geçirdiği sakatlığın 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda performansını ve kariyerini etkileyeceğini düşünmüyoruz. Yarın hastaneden taburcu edilecek Kerem Tunçeri 2 hafta boyunca istirahat edecek'' dedi.

Lacivert-beyazlı takımın oyuncusu Kerem Tunçeri ise ameliyat öncesi yaptığı açıklamada, ''Hücum faul pozisyonunda sağ elimin üzerine düştüm. Biraz ağrım olsa da fazla hissetmediğim için oyuna devam ettim. Ancak ağrı akşam saatlerinde, özellikle de ertesi sabah şiddetlenince hastaneye başvurdum. Yapılan tetkikler sonucunda sağ el bileğimde kırık olduğu tespit edildi'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler