Minibüsçüler yol kapattı

Yalova'da, Belediye Meclisinin ilçe ve belde minibüslerinin kent merkezine girişini yasaklamasını protesto etmek için Bursa kara yolunu kısmen, İzmit kara yolunu da tamamen trafiğe kapatan yaklaşık 200 minibüsçü, 3.5 saat süren eylem yaptı.

Yayınlanma: 10.10.2008 - 11:36
Abone Ol google-news

Yalova'da, Belediye Meclisinin ilçe ve belde minibüslerinin kent merkezine girişini yasaklamasını protesto etmek için şoförler, Bursa kara yolunu kısmen, İzmit kara yolunu da tamamen trafiğe kapattı. Eyleme yaklaşık 200 minibüsçü katıldı. 3.5 saat süren eylem de minibüsçülerle polis arasında gerginlik yaşandı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dörtyol mevkisinde, araçlarını park ederek Bursa kara yolunun bir kısmını, İzmit kara yolunun ise tamamını trafiğe kapatan minibüs sürücülerinin uyarıları dikkate almaması üzerine, minibüslerden biri emniyete ait çekiciyle yoldan kaldırıldı.
Bu sırada, Çiftlikköy'de oturan bazı vatandaşların da destek verdiği minibüsçüler ile polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Metin Sadioğlu'nun emniyet yetkilileriyle yaptığı görüşmenin ardından minibüsçüler, 3,5 saat süren eylemi sona erdirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler