Kılıçdaroğlu taktik verecek

CHP'nin yeni seçilen Grup Başkanvekilleri Muharrem İnce ile M. Akif Hamzaçebi bugün saat 15.00'te Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek.

Yayınlanma: 02.06.2010 - 11:28
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde, İnce ve Hamzaçebi'yi kabul edecek. Genel Başkanı olduktan sonra Grup Başkanvekili görevinden ayrılan Kılıçdaroğlu, İnce ve Hamzaçebi'ye taktik verecek.

 


Kılıçdaroğlu, üçüncü yurt gezisini Trakya'ya yapacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak ve Çorum ziyaretlerinin ardından 3 günlük Trakya ziyaretine çıkacak.

CHP'den verilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, 4 Haziran Cuma günü saat 12.00'de Çorlu'da olacak. 14.00'te Saray'da festival açılışına katılacak Kılıçdaroğlu, geceyi Tekirdağ'da geçirmesinin ardından, 5 Haziran Cumartesi günü 10.30'da Şarköy, 12.30'da Keşan, 15.00'te Uzunköprü, 16.00'da Meriç, 17.00'de Küplü, 17.30'da İpsala'yı ziyaret edecek ve 18.30'da İpsala'dan ayrılarak Keşan'a dönecek.

Kılıçdaroğlu 6 Haziran Pazar günü ise saat 10.00'da Keşan'dan hareket ederek 11.00'de Gelibolu'ya geçecek, saat 12.30'da ise Milli Park girişinde karşılanacak.

Cuma, Cumartesi, Pazar günlerini Trakya'da geçirecek Kılıçdaroğlu, halkla temas, inceleme ve değerlendirmelerini, Pazar günü saat 12.30'dan itibaren Çanakkale'de sürdürecek ve 21.30'da THY ile İstanbul üzerinden Ankara'ya dönecek. Kılıçdaroğlu'na gezisinde Genel Sekreter Önder Sav ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay da katılacak.


Kılıçdaroğlu'nun Antalya ziyareti iptal

Öte yandan, ünlü piyanist Fazıl Say'ın davetlisi olarak yarın akşam Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı işbirliğiyle Nazım Hikmet'in ölümünün 47'nci yılı anısına sahnelenecek Nazım Oratoryosu'nu izlemeyi de planlayan Kılıçdaroğlu, bu programını iptal etti. CHP'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, "3 Haziran Perşembe günü Antalya'ya gitmesi öngörülen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, başta terör ve İsrail saldırganlığı olmak üzere, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu sorunlar ile yoğun günlük programı yüzünden gerçekleştirilemeyecektir" denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler