Evler, ev telefonu ile yangın ve hırsızlıktan korunacak

Türk Telekom, "Ev Gibisi Yok" konsepti ile sunduğu katma değerli hizmet ve kampanyaların kapsamını genişletmeye devam ederken, Türk Telekom ev ve işyeri telefonları aracılığı ile sunulan katma değerli hizmetlere şimdi de güvenlik hizmetini ekliyor.

Yayınlanma: 02.06.2010 - 14:29
Abone Ol google-news

Ev ve iş telefonu kullanıcılarına yönelik olarak Tepe Güvenlik Sistemleri işbirliği ile yeni "Ev/ Ofis Güvenlik Sistemleri" hizmeti ile Türk Telekom aboneleri evlerini yangın, hırsızlık gibi risklere karşı kendilerini korumaya alabilecekler.

Türk Telekom ve Tepe Güvenlik Sistemleri arasında sağlanan işbirliğini duyurmak amacıyla düzenlenen basın toplantısı Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ve Tepe Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurtdarcan'ın katılımıyla geçekleştirildi.


Tepe güvenlik ile işbirliği

Toplantıda verilen bilgiye göre, Türk Telekom'un "Ev Gibisi Yok" kapsamında sunulan Ev/ Ofis Güvenlik Sistemleri hizmeti ile ev ve iş telefonu kullanıcıları, can, mal güvenlikleri için Tepe Güvenlik'in sağladığı Ev/ Ofis Güvenlik Sistemleri kapsamındaki ürün ve hizmetlere çok avantajlı koşullarda sahip olabilecekler. Hırsızlığın yanı sıra duman ve gaz detektörleri ile de güvenlik hizmeti sağlayan, Tepe Güvenlik'in sunduğu alarm sistemleri, ev ve iş telefonu kullanıcılarının acil durumlarda tek bir tuşla yetkililerin kendilerine ulaşmasını sağlayacak, yangın, ambulans ve panik düğmeleri ile Ev Güvenlik Hizmeti de hızla devreye girecek.
Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti'nde de ev ve iş telefonu üzerinden Tepe Güvenlik'e gönderilen sinyaller 7 gün 24 saat takip edilecek. Operatörler gerçekliğini ve sorunun içeriğini saptamak için sinyal geldiğinde kullanıcıyı arayarak ve gerekli durumlarda onay alıp irtibata geçtikleri emniyet, itfaiye ya da sağlık birimini söz konusu adrese yönlendirecekler.

Türk Telekom ile Tepe Güvenlik işbirliği çerçevesinde ev ve işyerlerinde uyumlu alarm cihazı bulunan müşterilere Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti, 12 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda 9.90 TL'den sunulacak. "Kablosuz Ev/Ofis Güvenlik Paketi" ile "Kablolu Ev/Ofis Güvenlik Paketi"nde, uyumlu alarm cihazı olmayan aboneler 24 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda 29,90 TL ödeyerek hem Ev/Ofis Güvenlik Hizmetinden faydalanacaklar. Aboneler bu 24 ayın sonunda DSC marka Ev/Ofis Alarm cihazına sahip olabilecekler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler