Beşiktaş'ta korkutan yangın

Beşiktaş'ta 3 katlı ahşap binada çıkan yangın çevrede büyük paniğe neden oldu.

Yayınlanma: 03.06.2010 - 08:07
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ta 3 katlı ahşap binada çıkan yangın çevrede büyük paniğe neden oldu. Saat 04.30 sıralarında Sinanpaşa Mahallesi Ihlamurdere Caddesi 9 numaradaki 3 katlı bir ayakkabı mağazasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yarı ahşap binada meydana gelen yangın, kısa sürede tüm katları sardı. O sırada yoldan geçen "Emret Komutanım" adlı dizinin "Laz Cemal"i olarak tanınan tiyatro ve sinema oyuncusu İsrafil Köse, itfaiyeyi arayarak yangını ihbar etti. Sinema oyuncusu Köse'nin ihbarı üzerine olay yerine gelen Beşiktaş ve Beyoğlu itfaiye grupları, üç kata birden sirayet eden yangına merdivenlerle müdahale ederek alevleri 40 dakikada kontrol altına aldı.

Yangını ihbar eden tiyatro oyuncusu İsrafil Köse, yangının bir anda çıktığını, hemen itfaiyeye haber vererek olayın daha fazla büyümesini önlendiğini kaydetti. İtfaiye ekiplerinin yangın yerine kısa sürede geldiğini ifade eden Köse, herhangi bir aksamanın olmadığını belirtti. Ahmet Özcan isimli görgü tanığı ise olayın kısa sürede meydana geldiğini, tüm katlara sıçrayarak yayıldığını söyledi.

Yangın söndürme çalışmaları sırasında sokaktaki su vanasından faydalanmak isteyen itfaiye ekipleri, beklenmedik aksilikle karşılaştı. Güçlükle açılan vana, bu kez de kapanmayınca itfaiye erleri zor anlar yaşadı. Bu nedenle yangının meydana geldiği binanın karşı sokağı sular altında kaldı.

Mahalle sakinleri ise elektrik kontağından çıktığı sanılan ahşap binadaki yangını şaşkın bakışlarla izledi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler