Mustafa Denizli mesaiye başladı

Beşiktaş'ta, Mustafa Denizli mesaiye başladı. Siyah - beyazlılar, Denizli yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. Denizli yönetimindeki ilk antrenmanda futbolcular, pas çalışmasının ardından kanat organizasyonları üzerinde durdu.

Yayınlanma: 10.10.2008 - 17:22
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü ile  sözleşme imzalayan teknik direktör Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki mesaisine başladı.

Denizli, yeni takımına ilk antrenmanını yaptırırken, Beşiktaş da Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başlamış oldu. Basın mensuplarının da büyük ilgi gösterdiği Denizli yönetimindeki ilk antrenmanda futbolcular, pas çalışmasının ardından kanat organizasyonları üzerinde durdu. Antrenman çift kale maçla sona ererken, çalışma sırasında Denizli, zaman zaman çalışmayı durdurarak futbolcuları uyardı.

Bu arada, Denizli, antrenman öncesi saha içinde futbolcularla kısa bir konuşma yaptı.
Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına, sol topuğunda ödem olan İbrahim Toraman ile sağ arka adalesinde birinci derece ödem tespit edilen Serdar Özkan katılmadı. Ülkelerinden dönen, ancak uçağın 50 dakika rötar yapması nedeniyle İstanbul'a geç gelen Sivok ve Zapotocny ise gecikmeli de olsa antrenmana katıldı. Sakatlığı bulunan Gökhan Zan, takımdan ayrı koşu yaparken, (A) Milli Takım oyuncuları Batuhan ve Serdar Kurtuluş ile Ümit Milli Takım'da yer alan Aydın ve Emre Özkan da çalışmada yer almadı.

Antrenmanı, menajerlik görevinden ayrılan Sinan Engin de bir süre izlerken, yaklaşık 2 saat süren çalışma öncesi, Beşiktaş'ın yeni teknik heyeti ve futbolcular, saha içinde basın mensuplarına görüntü için poz verdi.

Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
Öte yandan, Mustafa Denizli'nin, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılmasını istediği değişiklikler için çalışmalara da başlandığı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon