Elazığ'da trafik kazası: 4 ölü

Elazığ'da trafik kazası meydana geldi. Elazığ Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ile Türk Telekom işçilerini taşıyan araçların çarpışması sonucu yaşanan kazada 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yayınlanma: 10.10.2008 - 20:03
Abone Ol google-news

Elazığ'da Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ile Türk Telekom işçilerini taşıyan araçların çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Palu ilçesi Beyhan beldesinde asfalt çalışmaları yapan Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü işçilerini kente taşıyan Yadin Yeşilbaş (23) idaresindeki 23 DE 870 plakalı özel servis minibüsü, Elazığ-Bingöl kara yolu 26. kilometresinde aynı yöne giden Türk Telekom işçilerinin bulunduğu Mahir Yıldırım (40) idaresindeki 23 FC 530 plakalı pikaba çarptı.

Kazada, pikapta bulunan yolculardan Muammer Öztürk (44), Alican Atay (45) ve Basri Uzun (46) olay yerinde, pikap sürücüsü Mahir Yıldırım ise kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Yaralanan minübüs şoförü Yeşilbaş ile her iki araçta Muhammet Kınıklı, Murat Demirbaş, Hüseyin Sezgin Çelik, Ali Omrak, Paşa Gürgöze, İsmet Ateş, Aytaç Altunışık ve Halit Bingöl Elazığ'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler