İsrail yine vurdu

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde bir grup Filistinliye bombalı saldırı düzenlediği bildirildi. İsrail ordusu ayrıca sabahın erken saatlerinde Filistinlilere ait bir tekneyi vurdu. Saldırıda 4 kişi öldü.

Yayınlanma: 07.06.2010 - 05:57
Abone Ol google-news

Filistinli kaynaklara göre, olay Cebaliye'nin doğusunda meydana geldi. İsrail kaynaklarıysa bölgeden Kassam roketi atmaya çalışan bir grubun hedef alındığını belirtti.


İsrail Filistinlilere ait tekneyi vurdu

Gazze açıklarında bir teknede 4 Filistinlinin İsrail'in açtığı ateşte öldüğü bildirildi.

Filistinli hastane kaynakları ve görgü tanıkları, içinde Filistinlilerin olduğu tekneye İsrail helikopterlerinden ateş açıldığını belirtirken, ölenlerin cesetlerinin daha sonra bulunarak Gazze Hastanesi'ne getirildiği kaydedildi.

Aynı kaynaklar, kayıp 2 kişinin aranması için çalışmalar yürütüldüğünü de belirtti.

El Aksa Şehitleri Tugayı militanları

İsrail ordusunun sabahın erken saatlerinde denizde öldürdüğü 4 Filistinlinin El Aksa Şehitleri Tugayı militanları olduğu belirlendi.

İsrail ordu sözcülüğü, Gazze'nin Nuseyrat bölgesi yakınında, üzerlerinde dalgıç kıyafetleri bulunan bir grubun terör saldırısının önlendiğini bildirmiş ve donanmaya ait botlardaki askerlerin ateş açarak Filistinlileri vurduğunu belirtmişti.

Filistin kaynakları, Gazze'de El Aksa Şehitleri hastanesine kaldırılan Filistinlilerin El Fetih'in silahlı kanadı El Aksa Şehitleri Tugayı üyesi olduğunu belirterek, bir tekneyle İsrail botlarına doğru giden militanlardan ikisinin saldırıdan yara almadan kurtulmayı başardığını, bunlardan birinin üst düzey bir lider olduğunu, bir Filistinlinin ise kayıp olduğunu ifade etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler