Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesinin manşetinde "Fener savcısına by-pass" başlığıyla Deniz Feneri e.V davasındaki gelişmeler var. Haberde Almanya'nın sanıkları sorgulama istemine "hayır" yanıtını veren savcıların davayla ilgisi olmadığı belirtiliyor.

Yayınlanma: 07.06.2010 - 06:18
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Fener savcısına by-pass


Almanya’nın Türkiye’deki zanlıları sorgulama talebinin Ankara’da Deniz Feneri e.V. bağlantılı soruşturmayı yürüten savcılar tarafından değil, soruşturmayla ilgisi olmayan iki savcı tarafından reddedildiği ortaya çıktı. Gönderilen ret yazısında soruşturmayı yürüten Savcı Nadi Türkaslan ve ekibinde yer alan iki savcının isimleri bulunmuyor.


HÜRRİYET

İsrail sorgu çadırı

Türklerin Aşdod Limanı'ndaki sorgusunda tercümanlık yapan 8 Türk Yahudisi'nden biri Hürriyet'e konuştu: ''Sorgudan önce 'sinirlerinize hakim olun' Birleşmiş Milletler izliyor' diye brifing verdiler''


MİLLİYET

Cezaevinde büyüdüler

Polise taş attığı için tutuklandığında 15 yaşındaydı. F.G. Yakında 18 olacak ve hala tutuklu. Cezaevinde ne kadar yatacağını bilmeyen aynı durumda 30 çocuk daha var.


VATAN

Kudüs ağlarsa, İstanbul ağlar

Erdoğan, Filistin'in temel taleplerine sahip çıktığını dünyaya ilan etti: Aynı medeniyetin üyesiyiz. Kudüs üzülürse Ankara üzülür. Kudüs yanarsa dünya yanar.

 

RADİKAL

Vatandaş istedi, fay hattı inşaata açıldı

Sakarya Akyazı'da 'vatandaş' kulisi sonuca ulaştı; Başbakanlık fay hattı üstünde bina yasağı alanını 150 metreden 20 metreye düşürdü. Bilim dünyası çok tepkili.

 

AKŞAM

Gemi azıya aldılar

Mavi Marmara'yı kana bulayan İsrail, gerilime doymuyor. Bir grup İsrailli, sözde Türk işgalini protesto için gemiyle Kıbrıs'a gidecek. Tel Aviv de mesaj gönderdi: Özür yok.

 

SÖZCÜ

Milletin gündemi bu

AKP'nin perişan ettiği milyonlarca vatandaş, iş, aş ve sorunlara çözüm üretecek dürüst siyasetçiler istiyor. Boş "açılımlar" değil

 

HABERTÜRK

Kamu hizmetinde kan davası

Kaymakam, kapıda karşılamayan okul müdürünü önce cinsel tacizle suçladı, sonra da okula alınan elma-armutlar için soruşturma açtırdı.

 

SABAH

Çocuklar bile kan döküyor

İşte silahlanmanın geldiği nokta: Adıyaman, Karaman, Konya ve Şanlıurfa'da silahlı çocuklar 3 kişiyi öldürdü.

 

POSTA

Kanlı baskının iç yüzü

İsrail'in en seçkin operasyon birliği Şayetet 13 komandoları, ''Yardım gemilerini durdurun'' diye emir alınca görevi küçümsedi. Operasyona giderken birbirleriyle şakalaşıyorlardı. Gemide beklenmedik bir direnişle karşılaştılar. Operasyonu canlı izleyen Savunma Bakanı Ehud Barak, askerlerin ''Bizi mahvediyorlar'' mesajı üzerine 'vur' emrini verdi.



BİRGÜN

İsrail özür dilemiyor

İsrail Dışişlerinden bir yetkili, operasyonda öldürülenler ile ilgili İsrail'in Türkiye'den özür dilemeyeceğini bildirdi. 


TERCÜMAN

İçimizdeki Gazze


Geçim sıkıntısındaki halk, sebze-meyve için pazarda akşam saatini bekliyor, yerde pazarcıların attığı ne varsa topluyor

 

YENİ ŞAFAK

İçimizdeki ve dışımızdaki İsrail'e cevap

Hukuk tanımayan İsrail, uluslararası karasularda terör estirdi. Amaçları sadece insanlık olan gönüllülere kurşun yağdırdı. 9 kişiyi amaçsızca şehit etti. Bazı çevreler katile hesap sormak yerine bütün suçu şehit düşenlere yükleme yarışına girdi.

ZAMAN

Referandum engellenirse Türkiye karanlığa gömülür

Anayasa Mahkemesi, CHP'nin reform paketinin iptali için açtığı davayı yarın masaya yatırıyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler