CHP'ye 2 milletvekili daha katılıyor

Bağımsız İzmir Milletvekili Harun Öztürk ile Bağımsız Balıkesir Milletvekili Hüseyin Pazarcı CHP'ye katılacak. Böylece CHP'nin TBMM'deki sandalye sayısı 101'e yükselirken, bağımsızların sayısı da 8'e inecek.

Yayınlanma: 07.06.2010 - 08:14
Abone Ol google-news

CHP TBMM Grup toplantısı, yarın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. Grup toplantısına katılacak Öztürk ile Pazarcı'ya parti rozetleri Kılıçdaroğlu tarafından takılacak.
 

Öztürk ve Pazarcı CHP'de

Pazarcı, "Doğru yaptığımı zannediyorum. Türkiye'nin istikbalinin bundan sonra CHP'de olduğunu düşünüyorum. AKP Hükümeti gerektiği gibi ülkeyi yönetemiyor. İşsizlik ortada, dış politika kötü yönetiliyor. AKP beceremiyor. Milletin kaderini CHP belirleyecek" dedi.

Öztürk ise, "Yarın katılıyorum. Artık parçalı bölünmüş halde sosyal demokratların ayrı ayrı siyaset yapmasını doğru bulmuyorum. Kemal Bey'in bütünleştirici anlayışı çerçevesine birlikte katkı vermek istedim" diye konuştu.
 

Kılıçdaroğlu Başbakan'a yanıt verecek

Bu arada Kılıçdaroğlu, yarınki CHP grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt verecek. Hafta sonu iki lider arasında yaşanan söz düellosunun yarın grup toplantılarına da taşınması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler